21105438_1816709615009871_6403231475228036601_n

Je kent ze vast wel: de opscheppende mensen

Of ze nu wel of geen reden hebben om op te scheppen over zichzelf, daar gaat het niet eens om. Het gaat om de energie die je erbij voelt. Je voelt vaak dat opscheppende mensen jou kleiner willen laten voelen dan dat zij zijn.

Weet je wat de opscheppende mensen eigenlijk allemaal gemeen hebben (behalve dat ze gemeen kunnen doen overkomen)? Ze twijfelen aan zichzelf, ze hebben een angst in zich. Als ze dat niet hadden gehad, waarom zouden ze dan opscheppen? Want opscheppen doe je alleen om jezelf te bewijzen naar een ander.

Er zijn geen woorden voor nodig om mensen te laten weten dat je iets goed kunt of dat je succes hebt. Het gaat om het gevoel dat je weet over te brengen, mensen zullen de groei van jou succes kunnen voelen en mensen kunnen voelen en zien waar jij goed in bent.

Opscheppen is iets anders dan lief of goed praten tegen of over jezelf. Het gaat er allemaal om hoe je het overbrengt, vanuit je hart of vanuit het ego. Iedereen kan dat voelen en woorden zijn vaak niet eens nodig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.