Op deze pagina zullen de webinars die gegeven zijn of gegeven gaan worden te zien zijn. De webinars zullen worden gegeven via zoom, je kan daarbij je camera en microfoon gewoon uitlaten. Wel zijn de namen zichtbaar, maar je kunt er ook voor kiezen om initialen te gebruiken (laat mij dit wel weten, want ik moet de verzoeken accepteren wie deelnemen aan de meeting). Via zoom kan ik namelijk een presentatie laten zien en ik kan de webinar opnemen. Je kunt dus altijd de webinar ontvangen, ook als je er niet bij kunt zijn of als je het graag nog eens terug wil luisteren.

Je krijgt voordat de webinar, de zoom meeting, gaat beginnen een link om deel te nemen. De webinars zullen ongeveer een uur duren.

De kosten voor een webinar is € 11,00

Waarnemen buiten deze realiteit

Datum: 29 juni om 20.00 uur

Wij kunnen met onze aardse ogen deze realiteit zien. We zien de bomen in het bos, een bootje in de zee, vogels in de lucht, mensen lopen door de stad. Dat kunnen we allemaal zien met onze aardse ogen en dit bevindt zich in deze realiteit binnen het matrixveld. Later zal er nog meer informatie komen over de matrix en hoe dit is opgebouwd.

Wij zien een realiteit van ongeveer 1%, want wij zien niet dat bijvoorbeeld die vrouw waar je langs liep in de stad heel veel verdriet heeft, misschien kan je dit zien aan het gezicht, maar je kunt het verder niet waarnemen. Als je in staat bent voorbij deze realiteit te kunnen kijken dan zou je bijvoorbeeld de energie van verdriet kunnen waarnemen. Dit kan je zien door kleuren, maar je zou ook dit kunnen zien in haar wezen zelf. Met het wezen bedoel ik eigenlijk ons multidimensionale zelf, daar waar al de informatie van ons wezen is opgeslagen en waar alles zit, daar waar je compleet bent met de bron.

Bij dit webinar gaan we het volgende behandelen:

Hoe kun je ‘zien’?
Hoe kun je waarnemen?
Wat kun je waarnemen?
Waarnemen van velden binnen de Matrix
Waarnemen van velden buiten de Matrix

Aanmelden webinar:

Na het aanmelden zul je een betaallink ontvangen en op de dag van de webinar zul je een link ontvangen om deel te nemen aan de webinar.

Let op, mijn reactie kan in je spambox terecht komen.