Zielsreading


Met deze reading maak ik contact met jouw ziel (jouw wezen). Dit doe ik via mijn eigen wezen waar ik een diepe verbinding mee heb. Het kan voorkomen dat ik bij jouw wezen ook andere wezens zie, bijvoorbeeld andere rassen of zielen. Dit is wel echt buiten deze matrix dus ik zie vaak niet overledene bij je, omdat ik contact maak met echt jouw oorspronkelijke wezen. Ik krijg dan beelden te zien wat jij als wezen doet dus op de achtergrond. Daar ben je namelijk ook heel druk bezig met taken te vervullen net zoals je dat hier op aarde ook doet wat natuurlijk in verbinding staat. Vaak is het zo dat wat jij hier doet (dit doe je misschien wel onbewust) doe je ongeveer ook als wezen die jij bent.

Elke reading ziet er anders uit, van te voren weet ik niet wat er naar voren mag komen. Je zit zelf namelijk in je eigen proces hier op aarde en sommige zaken mogen niet zichtbaar worden, omdat je dit graag zelf wilt doen op jou manier. Ik mag met deze reading jou openingen geven die jij op het moment nodig hebt.

Wat kan er mogelijk naar voren komen vanuit jouw wezen?

– Wat je doet als wezen?
– Wat je taak is op aarde?
– Welke andere rassen zijn er bij je?
– Welke processen mag je helderder gaan zien?
– Welke trauma’s zijn zichtbaar?
– Wat mag jij je nog herinneren?
– Wat mag jij gaan healen?
– Wat is de kracht van jouw wezen?
– Zijn er belemmeringen of blokkades?

Wat heb ik nodig om deze reading te doen?

– Een recente en duidelijke foto van jou (vooral je ogen zijn belangrijk)
– Jouw volledige naam
– Jouw geboortedatum

De prijs is € 22,00

Je ontvangt deze reading via de mail in een pdf/audio. Je mag aangeven wat je liever hebt en anders doe ik dit op gevoel. Soms is het zo dat iets wat geschreven is beter bij je aankomt en soms gesproken. Om deze reading te doen moet ik in rust zijn en in een hoge energie om duidelijk contact te krijgen met jouw wezen. Je ontvangt de reading na een dag of 10 (na ontvangt van de betaling).

Wil je een zielsreading of meer informatie?