Zielsreading

Zielsreading voor jezelf:

Met deze reading maak ik contact met jouw ziel (jouw wezen). Dit doe ik via mijn eigen wezen waar ik een diepe verbinding mee heb. Het kan voorkomen dat ik bij jouw wezen ook andere wezens zie, bijvoorbeeld andere rassen of zielen. Dit is wel echt buiten deze matrix dus ik zie vaak niet overledene bij je, omdat ik contact maak met echt jouw oorspronkelijke wezen. Ik krijg dan beelden te zien wat jij als wezen doet dus op de achtergrond. Daar ben je namelijk ook heel druk bezig met taken te vervullen net zoals je dat hier op aarde ook doet wat natuurlijk in verbinding staat. Vaak is het zo dat wat jij hier doet (dit doe je misschien wel onbewust) doe je ongeveer ook als wezen die jij bent.

Elke reading ziet er anders uit, van te voren weet ik niet wat er naar voren mag komen. Je zit zelf namelijk in je eigen proces hier op aarde en sommige zaken mogen niet zichtbaar worden, omdat je dit graag zelf wilt doen op jou manier. Ik mag met deze reading jou openingen geven die jij op het moment nodig hebt.

De kosten zijn: € 33,00

Zielsreading voor kinderen:

Het is mogelijk om een zielsreading aan te vragen voor jouw kind (leeftijd van 1 tm 17 jaar). Eerder dan 1 jaar is niet zinvol, omdat kinderen dan vaak nog een waasje voor hun ogen hebben en dan kun je niet goed de diepte in kijken. De leeftijd na 18 jaar dat zou wel kunnen, maar dan graag wel met toestemming van het kind.

De zielsreading is iets anders, omdat het net iets minder uitgebreid zal zijn. Er zal wat minder naar voren komen over eventuele blokkades en belemmeringen en ook minder over het leven tot nu toe.

De kosten zijn: € 22,00

Wat kan er mogelijk naar voren komen vanuit jouw wezen?

– Wat je doet als wezen?
– Welke wereld neem ik bij je waar?
– Wat je taak is op aarde?
– Welke andere wezens zijn er bij je?
– Wat speelt er de komende periode?
– Zijn er belemmeringen of blokkades?

Wat heb ik nodig om deze reading te doen?

– Een recente en duidelijke foto van jou  (vooral je ogen zijn belangrijk en zonder filter)
– Jouw volledige naam
– Jouw geboortedatum

Je ontvangt deze reading via de mail in een pdf-formaat. Indien je liever wilt dat ik de reading inspreek dan mag dit ook, dan stuur ik een audio-bestand.

Om deze reading te doen moet ik in rust zijn en in een hoge energie om duidelijk contact te krijgen met jouw wezen. Het kan daardoor wel eens wat langer duren. Je ontvangt de reading uiterlijk binnen 4 weken (na ontvangt van de betaling).

Wil je een zielsreading of meer informatie?

Let op, mijn reactie op de aanvraag kan wel eens in de spambox of reclamebox terecht komen. Je ontvangt altijd binnnen 24 uur een reactie terug op mijn mail.