Hoe mijn ervaringen begon

Toen ik klein was durfde ik niet in mijn slaapkamer te slapen, ik wilde alleen maar bij mijn ouders slapen. Als mijn ouders mij naar bed brachten dan gilde ik soms van de angst en was erg bang in die kamer. Ik had ook nachtmerries over gemene heksen in de badkamer. Ik voelde me niet prettig in mijn slaapkamer. Later bleek dat in mijn slaapkamer iemand zelfmoord had gepleegd tijdens de bouw van het huis. Vandaar dus mijn grote angst, het voelde helemaal niet goed in die ruimte. Van jongs af aan voelde ik dus energieën.

Gedachtes uit mijn hoofd

Ik weet ook nog goed wat ik deed als ik heel bang was voor iets en ik dat niet uit mijn hoofd kreeg, dan liep ik naar de tuin toe en haalde met mijn handje denkbeeldig die enge gedachten uit mijn hoofd. Ik maakte een kuiltje in de aarde en stopte daar die gedachten in, daarna deed ik de aarde er weer over heen. En het werkte, ik was van die gedachte af. Ik denk dat ik toen een jaar of 6 was dat ik dit deed, uit mezelf want niemand had mij zoiets verteld. Toen ik een jaar of 8/9 was dacht na over hoe groot alles om ons heen eigenlijk is. Ik bedacht me toen, wij wonen hier en wat zit er dan nog meer om ons heen. Nu besef ik me dat dat eigenlijk een heel zwaar onderwerp was om überhaupt over na te denken op die leeftijd, maar zover terug gaat mijn interesse al in alles weten hoe het in elkaar zit. Ook schreef ik rond mijn 11e jaar een brief aan de ‘wereld’ met allemaal vragen met: Waarom hebben mensen verdriet en Waarom zijn er oorlogen? Al dat soort vragen stelde ik. Ik probeerde alles te begrijpen over het waarom.

Voorspellende dromen & eerste verschijning

In die periode kreeg ik ook mijn eerste voorspellende droom: het ongeluk van prinses Diana (1997), ik droomde een ongeluk in een tunnel en ik wist toen helemaal niet wie Prinses Diana was, maar toen ik wakker werd wist ik wel dat het een bekend persoon was die was overleden. Toen mijn moeder die dag de kamer binnen kwam zei ze dat er iets ergs was gebeurd. Ik vertelde haar toen dat er een bekend iemand een ongeluk had gehad in een tunnel. Ze vroeg nog of ik tv had gekeken, maar ik vertelde haar dat ik dit had gedroomd.

Vlak daarna zag ik voor het eerst een persoon staan in mijn kamer helemaal in het wit met ook witte lange haren. Hij stond daar maar in mijn deuropening. Ik was ook helemaal niet bang, alsof ik wist dat dit bestond en alles was ook goed. Het was ook een periode waarin ik veel bezig was met geesten oproepen en de fase van Black Mary oproepen. Het had echt mijn interesse, ondanks dat er dus ook slechte geesten konden komen. Het fascineerde me toen al, alles wat met engelen, Jezus en ook met slechte/gemene geesten te maken had. Ik wist dat er zoveel meer was dan wat ons werd verteld op school en door mijn omgeving.

 

Spirituele ontdekking en complotten

Zo begon het dus mijn ervaringen als kind wat zich later steeds beter ontwikkelde. Alles wat met het spirituele en ook met de wereld te maken had boeide mij ook heel erg. Ik wilde weten hoe wij waren ontstaan en hoe groot het allemaal is. Ik wilde weten wat wij hier komen doen op aarde en wat er gebeurd als we dood gingen. Ik bezocht wel eens een medium of iemand die tarotkaarten legde. Ik zocht naar antwoorden, maar eigenlijk zocht ik naar mezelf, maar dat wist ik toen alleen nog niet. Ik wilde alles uit mezelf halen. Ik wilde ook kunnen voelen, horen, zien en weten. Wat ik natuurlijk al kon alleen besefte ik me dat nog niet zo goed.

Alles wil ik dus weten! Ik wist dus steeds meer over het spirituele, maar niet wat er precies in de wereld allemaal gebeurde en ook niet hoe veel leugens ons verteld worden. Ik had geen idee, totdat ik een vriend weer zag (wat nu mijn man is geworden) en hij vertelde mij in 1 avond hoe het allemaal in elkaar zat hier op aarde. Eerst ging ik in de verdediging en ik beschermde mijn realiteit, want ik kon niet geloven dat onze regering en ons koningshuis de boel aan het belazeren was allemaal om geld en macht. Een dag later ging ik op onderzoek uit en las zoveel mogelijk over alle complottheorieën en jeetje wat zijn er een hoop zeg. Ik gebruikte mijn intuïtie en die bevestigde dat er zoveel meer aan de hand is hier op de wereld. Ik voelde me even in een film beland, maar films ontstaan uiteraard op dingen die ergens op gebaseerd moeten zijn. Vanaf dat moment besloot ik ook niet zomaar iets als waarheid aan te nemen, maar eerst zelf op onderzoek te gaan en vooral mijn intuïtie gebruiken. Alles wat je op school is verteld is dat wel zo? Weet je, er zijn zoveel bewijzen voor heel veel complottheorieën dat je haast niet anders kan om eerder die te geloven dan de media en schoolboeken.

Daarna ging ik veel meer zelf ook waarnemen. Ik had voor me gevoel nu een soort basisinformatie. Ik begon het waarnemen van andere levens, dit was rond mijn 25ste. Ik zag toen voor het eerst een ander leven, een andere werkelijkheid. In deze periode was ik vooral veel bezig met het ontdekken van spirituele werelden. Ik kreeg steeds beter contact met de energieën om me heen, zowel goed als slecht. Ik heb hele duistere dingen meegemaakt en gezien, maar ik heb ook hele mooie dingen gezien.

Mijn ontdekkingen gingen verder en ik ontdekte hoe wij in een matrix leven die intact wordt gehouden door valse informatie. Het onderdrukte systeem waar we in leven werd steeds duidelijker voor mij. Ik voelde steeds meer dat wij in een soort van simulatie leven die heel echt voelt. Het weggeven van je eigen kracht en energie is wat erg gebeurd in deze matrix. Er zijn heel veel spirituele modellen in deze matrix. Het lijkt eerst alsof het zo goed en verlicht voelt. Ik heb het zelf allemaal gezien en ervaren. Ik zag aartsengelen, opgestegen meesteres, draken, eenhoorns en allerlei andere overledene. Ik heb gevoeld hoe slechte energieën als het ware over mij heen liepen en daarna een heel gevecht ontstond tussen ‘engelen’ en duistere entiteiten. Maar wat zag ik nu eigenlijk echt? Of wat wilde ik zien? Het waren energieën die ik kon waarnemen binnen het matrixveld. Ik ontdekte dat de aartsengelen en opgestegen meesters net zo vast zaten als de mensheid en dat zij onze verlichting nodig hebben en niet andersom. Eigenlijk voelde ik me een soort ‘gebruikt’ door hen. Alles werd gemanipuleerd… Zij zitten net zo vast in deze matrix en dus binnen deze gevangenschap als de mensheid.

Ook heb ik altijd moeite gehad met het fenomeen: Contact leggen met een overledene. Altijd vond ik dit al een moeilijk onderwerp, tuurlijk kan ik contact leggen met een overledene, want dit is gewoon energie. Maar de vraag is welke energie is dit? Is dit de energie die is blijven hangen op onze aarde of leggen wij werkelijk contact met het wezen van de overledene?

Ik begon steeds meer dingen mezelf af te vragen en ook mede door mijn man. Ik begon niet meer te communiceren met aartsengelen, opgestegen meesters. Ik begon meer te communiceren met mijn wezen en mijn bron! Als ik mezelf met iets of iemand verbind dan doe ik dit met mijn innerlijk wezen, mijn universum en mijn bron. Ik realiseerde me steeds meer dat wij een multidimensionaal wezen zijn die verbonden is met een heel groot kosmisch web, wat zorgt dat alles met iedereen is verbonden.

Galactische wezens

Het was 2017 toen ik voor het eerst kon herinneren dat ik echt buitenaardse rassen heb ervaren. Dit was geen fijne ervaring, want dit was echt met slechtere rassen. Je kunt hier het hele verhaal lezen over deze ervaring.

Dit eerste contact met andere wezens was best wel ingrijpend. Ik was heel erg bang ervoor, wat nu achteraf gezien ook bewust gebeurde. Dan denk je al snel dat alle andere rassen ook eng zijn. Toch zag ik een paar maanden later een blauw wezen naast mijn bed staan, ze was vrouwelijk. Heel liefdevol en het voelde heel goed. Ik ging op onderzoek uit en zocht op wie dit was. Ik kwam erachter dat zij van het ras was van de Arcturianen.

Zo begon mijn contact met galactische beschavingen. Inmiddels heb ik vele rassen al mogen ervaren en waarnemen. Zo ook bijvoorbeeld Lyrans (leeuwenras), Blue Avians (vogelras), Pleiaden, wezens van Andromeda, wezens van Sirius (onder andere de Nommo’s). Daarnaast heb ik ook nog vele andere wezens gezien, maar ik weet niet alle benamingen ervan. De ene keer vertellen ze mij iets en de andere keer voel ik de aanwezigheid en zie ik de gezichten of het hele wezen zelf voor me.

Mijn leven

Als je zoveel voelt dan kan dat soms ook heel erg vervelend zijn. Je bent dan toch een soort ‘anders’ dan andere, want niet iedereen begrijpt mij of ziet wat ik zie.  Ik heb hier op aarde ook gewoon te maken met aardse processen en de onderdrukte wereld (matrix) waar wij in leven, waarin helaas heel veel mensen volgzaam zijn. Wij zijn Goddelijke, Galactische, Multidimensionale Wezens.

In het dagelijkse leven woon ik met mijn man en kinderen in Leiderdorp. Wij hebben 3 kinderen, een dochter van 9, een zoon van 7 en een zoon van 3 jaar. Ik werk als bewustzijnscoach aan huis, zodat ik ook alles met de kinderen kan doen. Mijn man werkt in de IT sector. Ik werk op dinsdag en donderdag overdag en 1/2 avonden per week.

Mijn man en ik kunnen heel diepgaand praten, we hebben dan allerlei filosofische dingen te bespreken. Dan vragen we aan elkaar, hoe denk jij erover hoe de wereld is ontstaan? Wie beheert nu echt de matrix? Hoeveel multiversums zijn er? Allemaal zaken die gaan over ons als wezen en als mens zijn. Alleen door te ontdekken hoe alles in elkaar zit, leer je alles over jezelf. Zo binnen en zo van buiten. Alles hangt samen met elkaar. Het is heel fijn om een partner te hebben die net zo denkt en zich net zo voelt als ik. Alleen wel op een andere manier. Hij weet echt heel veel, heeft dus veel kennis in zich. En ik zie weer veel dingen, neem dingen waar. Zo samen krijg je dus hele boeiende gesprekken. Verder hebben wij ook een heel aards leven samen met onze 3 kinderen.

Informatie

Heel veel informatie krijg ik via mijn eigen wezen, een innerlijk diep weten. Ik herinner me steeds meer stukjes van mezelf en over alles hier op deze aarde en daar buiten. Ik vind steeds meer puzzelstukjes. Af en toe krijg ik informatie via andere galactische wezens.
Verder lees ik boeken zoals: Anita Moorjani – Ik moest doodgaan om mezelf te genezen, David Icke – Het Fantoomzelf, Tijn Touber – Time Bender, Robert Bridgeman – 2044. Verder lees ik veel artikelen op internet bijvoorbeeld op deze website, daar staat ook veel informatie op over allerlei rassen: https://galactic-human-journey.orgfree.com

Via Rene Gieltjes kun je ook heel veel informatie vinden. Hij heeft al zijn informatie en kennis gedeeld op verschillende pagina’s. Ook heeft hij vele boeken vertaald, die kun je hier vinden: https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1rR-FTf_xISb2z1hxEmkFuw9TrRZr8wI_

Of andere informatie kun je hier vinden: https://linktr.ee/yanadath