Cursus: in verbinding met je hartsbewustzijn

Om in deze realiteit te kunnen ‘overleven’ wordt het steeds belangrijker om in verbinding te blijven met jezelf, je ware zelf. Het is juist nodig dit te doen, omdat er zoveel afleiding is, programmeringen draaien, veel mindcontroll is en veel gebruik gemaakt wordt van het denkvermogen. Het is een hele drukke periode waarin veel gebeurd in de wereld. Het ene is nog niet voorbij of de mensheid maakt zich klaar voor het volgende. Dit is juist allemaal afleiding om je vooral bezig te houden met het schouwtoneel, de buitenwereld. De buitenwereld kan je helpen om verder te komen, maar uiteindelijk liggen alle antwoorden in jou. Er wordt vaak geroepen dat je in verbinding moet komen met  je hart. Het enige ontbrekende stukje, hoe doe je dat nou? Hoe kun je er nu voor zorgen dat je in verbinding bent met jezelf? En vooral ook als je de verbinding even kwijt raakt, hoe verbind je je dan opnieuw?

Voor wie is de cursus?

-Voor iedereen die in verbinding wil komen met zijn/haar ware zelf
-Voor iedereen die in verbinding wil komen met de bron
-Voor iedereen die echte kennis en wijsheid wil hebben direct van je eigen bibliotheek
-Voor iedereen die in balans wil komen
-Voor iedereen die andere werelden wil gaan zien
-Voor iedereen die andere beschavingen wil gaan zien
-Voor iedereen die meer liefde wil voelen vanuit puurheid
-Voor iedereen die meer rust wil voelen en ervaren
-Voor iedereen die de sleutels wil ontdekken van zichzelf
-Voor iedereen die terug wil, naar het begin…

Wil je graag weten hoe je in verbinding komt met je Hartsbewustzijn?

Ik heb deze cursus gemaakt om meer in verbinding te komen met je hartsbewustzijn, meer te gaan leven vanuit je hart en zelf de schakel te leggen en zodat jij voelt en weet wie je echt bent. Dat je op deze Aarde bent als een bezoeker, maar dat je niet echt hier vandaan komt. Het is belangrijk dat je weet wie je echt bent en om daar achter te komen is het nodig dat je de verbinding maakt met je hartsbewustzijn. Je hebt een persoonlijkheid en je bent een multidimensionaal wezen met een bewustzijn.

Je gaat met deze cursus leren een diepere verbinding met je hartsbewustzijn te maken, zodat je echt in de goede verbinding bent en meer uit je hoofd gaat. Je gaat leren om meer vanuit de verbinding te doen dan vanuit je mind. De cursus heeft de volgende onderwerpen:

-Inleiding
-Het begin…
-Hoe werkt het hartsbewustzijn?
-Hoe verbind je je met je hartsbewustzijn?
-Wat en hoe kun je voelen, zien en waarnemen?
-Hoe merk je inserties op?
-Hoe vertrouw je op je eigen verbinding?
-Het einde…

Wat krijg je:

Een pdf met de cursus
+
Geleide meditatie (door mij ingesproken)
+
De eerste aanvragen krijgen een webinar met een live Q&A waarin je mij alles mag vragen over deze cursus en tijdens dit webinar gaan we samen de meditatie nog eens doen. Dit zal worden gegeven op 27 september om 20.00 uur via Zoom (je krijgt een opname mocht je er niet live bij kunnen zijn).

De kosten zijn € 33,00

Als je de cursus aanvraagt dan ontvang je na ontvangt van de betaling de cursus en de meditatie. De betaling kun je overmaken of ik kan je een tikkie sturen. Je kunt de cursus dus op elk gewenst moment doen. Eventueel kan ik de meditatie ook nog los naar je toesturen als dit makkelijker is.

Aanmelden cursus:

Let op, mijn reactie op de aanvraag kan wel eens in de spambox of reclamebox terecht komen. Je ontvangt altijd binnnen 24 uur een reactie terug op mijn mail.