Starseed Reading
Vele mensen zijn oorspronkelijk niet van deze Aarde. Vele wezens zijn als mens geïncarneerd, maar komen eigenlijk van de sterren: Starseeds! Vooral voor de Starseeds onder ons kan het leven op Aarde soms moeilijk zijn, moeizaam ook, want een deel van jou wil hier niet zijn. Dit heeft er alles mee te maken dat je niet van hier bent, maar dat er nu een deel van jouw multidimensionale zelf hier op Aarde is geïncarneerd om de mensheid te ondersteunen. Dit vooral om het bewustzijn van de mensheid te verruimen.Vele Starseeds ‘missen’ hier iets en voelen zich ook niet echt thuis. Het kan een eenzame weg zijn en vaak voelen Starseeds zich ook niet echt begrepen. Hoe meer je kan ontdekken over jezelf en je ware oorsprong hoe meer je jouw missie op Aarde gaat leren begrijpen.
 
Wat houdt dit consult in?
 
Pakket 1 (uitgebreid), bestaande uit:
 
Een zielsreading:

Met deze reading maak ik contact met jouw ziel (jouw wezen). Dit doe ik via mijn eigen wezen waar ik een diepe verbinding mee heb. Het kan voorkomen dat ik bij jouw wezen ook andere wezens zie, bijvoorbeeld andere rassen of zielen. Dit is wel echt buiten deze matrix dus ik zie vaak niet overledene bij je, omdat ik contact maak met echt jouw oorspronkelijke wezen. Ik krijg dan beelden te zien wat jij als wezen doet dus op de achtergrond. Daar ben je namelijk ook heel druk bezig met taken te vervullen net zoals je dat hier op aarde ook doet wat natuurlijk in verbinding staat. Vaak is het zo dat wat jij hier doet (dit doe je misschien wel onbewust) doe je ongeveer ook als wezen die jij bent.

Elke reading ziet er anders uit, van te voren weet ik niet wat er naar voren mag komen. Je zit zelf namelijk in je eigen proces hier op aarde en sommige zaken mogen niet zichtbaar worden, omdat je dit graag zelf wilt doen op jou manier. Ik mag met deze reading jou openingen geven die jij op het moment nodig hebt.

Wat kan er mogelijk naar voren komen:

  • Wat voel ik in jouw energieveld
  • Blokkadepunten waar je tegenaan loopt
  • Wat speelt er de komende periode
  • Welke beschaving voel ik bij jou
  • Mogelijk zie ik je oorsprong
  • Welke wereld neem ik bij je waar?
  • Wat is missie op aarde
  • Welke andere wezens kan ik bij je waarnemen
Dit zijn mogelijke antwoorden die uit een reading naar voren kunnen komen. Soms dan voel ik niet precies van welke ster iemand afkomstig is. Dit kan met van alles te maken hebben. Het kan zijn dat je dit zelf mag ontdekken of dat je de informatie nog niet nodig hebt (vaak omdat er dan nog een ontbrekend puzzelstukje mist).
 
De zielsreading krijg je via een pdf toegestuurd of via audio als je dit liever hebt. Je ontvangt de zielsreading voor onze telefonische afspraak.
 
Wil je alleen de zielsreading zonder telefonisch consult? Klik dan hier.
 
Een telefonisch consult:
 
Het consult zal via Zoom worden gegeven, zodat je ook de opname van ons gesprek ontvangt. Het consult duurt ongeveer een uur waarin we dieper ingaan op de zielsreading en ook gelijk kijken waar je tegenaan loopt in jouw persoonlijke leven. Ik zal via dit consult ook voelen waar je op persoonlijke vlakken tegenaan loopt. Je mag me dan uiteraard ook vragen stellen.
 
Wij plannen het consult in nadat ik de zielsreading voor je gemaakt hebt. Het consult kan worden ingepland op dinsdag en donderdag overdag of als het beter uitkomt een keer op een avond.
 
Wil je alleen het telefonisch consult zonder de zielsreading? Klik dan hier.
 

Vragen stellen na het consult:

Je krijgt de gelegenheid om nog 1 of 2 vragen te stellen na de zielsreading en consult. Het komt vaak voor dat er toch nog ergens een vraag over binnenkomt. Dan is het fijn dat je dit nog even aan mij kunt stellen.

Je vragen kun je mij via de mail sturen.

 
Kosten zijn € 88,00
 
Pakket 2 (kortere versie):
 
Een zielsreading, zie hierboven.
Een telefonisch consult van een half uur.
 
Kosten zijn € 66,00
 
 
 

Wat heb ik nodig om deze reading te doen?

– Een recente en duidelijke foto van jou  (vooral je ogen zijn belangrijk en zonder filter)
– Jouw volledige naam
– Jouw geboortedatum

Wil je de Starseed Reading aanvragen of meer informatie?

 

 

Let op, mijn reactie op de aanvraag kan wel eens in de spambox of reclamebox terecht komen. Je ontvangt altijd binnnen 24 uur een reactie terug op mijn mail.