Persoonlijke readings

Met deze reading kijk ik vooral naar je persoonlijkheid en wat er in je onderbewustzijn om gaat. Er kunnen bijvoorbeeld nog trauma’s zijn waar je tegenaan loopt of oude pijnen wat je nog belemmert om verder te kunnen groeien. Met deze reading maak ik gebruik van mijn kaarten Lenormand, hiervoor gebruik ik de kaarten van Ciro Marchetti – Gilded Reverie (De vergulde visioenen). Verder voel ik heel sterk wat jij nodig hebt en geef ik tips waar jij mee verder kunt. Ik maak je bewust van wat in jouw onderbewustzijn al aanwezig is.

Wat kun je verwachten?

– Waar sta je op het moment?
– Wat zijn je blokkades?
– Heeft het verleden nog invloed in je dagelijkse leven?
– Wat zou je nodig hebben verder te kunnen in een bepaalde situatie?

Verder kijk ik met je mee naar allerlei onderwerpen in je leven zoals de liefde, kinderen, partner, werk, persoonlijke groei. Een kaartlegging geeft je vooral inzichten over jouw leven, jouw persoonlijkheid. Het is niet een toekomstvoorspelling, maar het geeft je duidelijkheid. Het zijn bijna altijd zaken die je zelf eigenlijk ook al weet of soms onbewust. Het is vaak heel erg fijn als iemand anders dit ook ‘ziet’ en ook waar je nu staat en waar je heen gaat. Het helpt je verder en krijg je weer overzicht. Je weet daarna weer even wat je kunt doen en waar je mee aan de slag kunt. Ook krijg je hierdoor een stukje rust in jezelf en voel je dat je alles weer op een rijtje hebt.

Ik voel heel sterk wat de onderliggende problemen zijn of wat je verlangens echt zijn.  Ik geef geen adviezen over gezondheid, hooguit wat tips. De consulten zijn in mijn praktijk in Leiderdorp, telefonisch/skype of digitaal via de mail in pdf-formaat.

Consult in mijn praktijk

Persoonlijke reading van 60 minuten € 55,00
Persoonlijke reading van 90 minuten € 77,00

 Telefonische consulten

Persoonlijke reading van 30 minuten € 33,00
Persoonlijke reading van 60 minuten € 55,00
Persoonlijke reading van 90 minuten € 77,00

Digitale consulten

Korte persoonlijke reading (bestaat uit ± 2 A4tjes) € 33,00
Uitgebreide persoonlijke reading (bestaat uit ± 4 A4tjes) € 55,00

Liefdesreading, klik hier voor meer info € 33,00
Check-up reading, klik hier voor meer info € 22,00
Zielsreading, klik hier voor meer info € 44,00

  • Alle prijzen zijn inclusief btw en kan contant worden betaald, via een tikkie of van te voren worden overgemaakt.
  • Voor alle digitale readingen geldt een wachttijd van ongeveer 2/3 weken afhankelijk van de drukte. Alle digitale readingen krijg je via de mail in een pfd formaat (eventueel kan een audio opname ook).
  • Voor alle persoonlijke readingen aan huis of telefonisch is meestal een wachttijd van 2 weken, soms kan ik wat eerder en soms
    wat langer.

Wil je een afspraak of meer informatie?