Gebruik jij de Lenormandkaarten van Ciro Marchetti?

Gebruik jij de kaarten van Ciro Marchetti – Gilded Reverie en wil je nog beter leren hoe je de kaartleggingen kunt gebruiken? Ik heb een vervolg cursus ontwikkelt waarin je dit kunt leren. Je kunt alleen deelnemen aan deze cursus als je al echt een beetje de betekenissen weet van de kaarten. Het hoeft niet dat je alles helemaal weet, maar een groot gedeelte is wel aan te raden.

Wat ga je leren?

Tijdens de cursus krijg je een werkboek, een notitieboek en een voorbeeld van een grand tableau in het klein (je kan ook zelf een doek maken en hierin de ‘huizen’ opschrijven, vraag me even hoe je dit kunt doen). In het werkboek staat alle informatie die je nodig hebt om de verschillende kaartleggingen te gaan toepassen. Uiteraard staat er ook heel veel op internet over geschreven, maar het is ook juist de bedoeling om je eigen draai eraan te geven. Tijdens deze cursus gaan we vooral veel oefenen met elkaar. Eerst zal ik nog een keer laten zien welke kaartleggingen je kunt toepassen. Tijdens deze cursus zal je vooral samen met iemand anders van de cursus de grote kaartlegging: Grand Tableau (met alle kaarten leren ‘spelen’) gaan oefenen. Je zult dan samen met iemand anders apart aan een tafel gaan oefenen.

De onderwerpen van de cursus:

  • De verschillende kaartleggingen
  • Grand Tableau
  • Oefenen met de andere cursisten
  • Aan de slag

Wanneer is de cursus en wat kost het?

De cursus zal worden gegeven op een zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur bij genoeg aanmeldingen. Het is fijn als het niet een hele grote groep is dus er kunnen maximaal 10 personen deelnemen, zodat er 5 groepjes ontstaan.

De kosten voor deze cursus bedraagt: € 65,00
inclusief: drinken, lunch, werkboek, notitieboek
exclusief: lenormandkaarten, deze heb je als het goed is in eigen bezit

Na de cursus:

Na deze cursus heb je geleerd om een grote kaartlegging: Grand Tableau te gaan leggen van de Lenormandkaarten en kan je ermee aan de slag gaan. Het zal natuurlijk oefenen blijven om echt het overzicht te leren zien. Als je veel gaat oefenen dan ben je echt snel in staat om goede kaartleggingen te gaan maken.

Aanmelden cursus Lenormandkaarten Leren:

(required)