fbpx

Jaarlegging

Jaarlegging:

Een jaarlegging kun je laten maken voor een nieuw jaar (januari t/m december) of een nieuw levensjaar (vanaf je verjaardag tot je volgende verjaardag).

Je krijgt elke maand een algemeen stukje en een inzicht voor die maand. Elke jaarlegging is dus helemaal op maat gemaakt en niet 1 is hetzelfde.  Het is niet een toekomstvoorspelling, maar een samenvatting wat voor jou belangrijk is te weten voor het jaar. Soms verspringt er wel eens wat en gebeurd er iets een maand ervoor of ernaar. Dit heeft te maken met de tijd, tijd is een illusie van de mens en dat is soms lastig in te schatten als iemand ineens sneller gaat of langzamer in zijn/haar proces. Ik raad dan ook aan om eerst alles een keer door te nemen en dan voordat een maand begint het te lezen en als een maand is geëindigd.

Voorbeeld:


Bij de jaarlegging maak ik gebruik van verschillende soorten kaartendecks die ik heb. Ik gebruik 5 verschillende kaartendecks en voel welk deck ik mag gebruiken bij welke maand. Dit doe ik voor alle maanden. Voor het algemene stukje gebruik ik mijn lenormandkaarten. Hier maak ik dan een samenvatting van.

De jaarlegging krijg je digitaal en/of per post thuis gestuurd.

Jaarlegging €   40,00

Jaarlegging voor jou en je vriendin/moeder €   70,00

 Alle prijzen zijn inclusief btw en dient van te voren worden overgemaakt.

 

Wil je een jaarlegging laten maken?

%d bloggers liken dit: