Ben je geïnteresseerd in Gilded Reverie?

Heb jij de mooie kaarten van Ciro Marchetti – Gilded Reverie ‘De Vergulde Visioenen’ onlangs gekocht of heb je ze ergens gezien, misschien wel een keertje bij mij? Ben je geïnspireerd geraakt door zijn mooie werk? Ik in ieder geval wel en ik wil eigenlijk alleen nog maar met zijn kaarten werken. Sinds een jaar of 4 werk ik met de Lenormandkaarten van Ciro Marchetti en ik zie zelfs tot de dag van vandaag steeds nog nieuwe dingen in deze mooie kaarten. De kaarten leven en vertellen jou een verhaal. Het werkt niet zo moeilijk als de Tarot (Rider Waite) waar de kaarten meerdere betekenissen hebben en het deck bestaat uit 78 kaarten. De kaarten van Lenormand kunnen ook meerdere dingen betekenen, maar ze werken simpeler en het zijn 36 kaarten (uitbreiding 47 kaarten).

Ik heb nu een cursus ontwikkeld over deze mooie kaarten, waarbij ik jou de basis ga leren van de Lenormandkaarten. Er bestaan verschillende kaartendecks van Lenormand, waarvan ik dit kaartendeck het mooist vind. De cursus zal jou leren wat de kaarten betekenen en ook je eigen gevoel in de kaarten te gaan gebruiken.

Wat ga je leren?

 • De geschiedenis van Mademoiselle Lenormand
 • Het werk van Ciro Marchetti
 • Voorbereiding van de kaarten
 • Uitleg van alle 47 kaarten ( inclusief de nieuwe kaarten, je krijgt hiervan een Nederlandse uitleg)
 • Belangrijke combinaties
 • Kleine kaartlegging: 3, 6, 9 kaarten
 • Keltisch Kruis
 • Een klein gedeelte van de grote kaartlegging: Grand Tableau (voor de uitgebreide cursus kun je deelnemen aan deel 2, klik hier)

Wanneer, waar en wat kost de cursus?

Live deelnemen

Er zal bij genoeg aanmeldingen weer een cursus zijn op een dinsdag, donderdag of zaterdag zijn van 9.30.00 tot 15.00 uur.
De kosten om hieraan deel te nemen bedraagt: € 75,00
inclusief: digitaal het cursusboek en na de cursus mag je nog altijd vragen stellen als je ergens niet uitkomt.

Wil je liever thuis de cursus doen?

Dan kun je de cursus digitaal ontvangen. Dan kun je zelf de kaarten leren en ook kun je dan zien welke kaartleggingen er zijn.
De kosten om deze cursus digitaal te ontvangen bedraagt: € 45,00

Voordelen cursus live deelnemen:

 • Je krijgt alle kaarten per stuk uitgelegd, wat voor sommige mensen toch prettiger is.
 • Je krijgt te zien hoe je de kaartleggingen kunt doen, want ik ga dit voor doen.
 • Je kunt direct vragen stellen.

Voordelen digitaal:

 • Je kan het oppakken wanneer je maar wilt.
 • Je kan in je eigen tempo de kaarten doornemen per stuk.
 • De kosten zijn wat lager.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en kan van te voren worden overgemaakt.

Welke kaarten aan te schaffen?

Het beste is om gelijk de uitgebreide versie aan te schaffen. Deze bevatten 11 kaarten extra en deze zijn toch ook wel heel fijn om mee te werken.

Het kaartendeck is aan te schaffen bij diverse webshops, zoals bol.com.

Na de cursus:

Na deze cursus heb je een basis geleerd van de Lenormandkaarten en kan je ermee aan de slag gaan. Je zal in het begin je werkboek er nog bij moeten houden voor sommige kaarten en andere kaarten spreken soms al voor zich. Als je na deze cursus vaak oefent, bijvoorbeeld door elke dag een kaartje te trekken voor jezelf, dan leer je de kaarten het snelst.

Voor het leggen van een Grand Tableau ben je wel wat langer bezig om dit goed onder de knie te krijgen. Daarom kun je na deze cursus ook deelnemen aan het vervolg. Die dag wordt dan geoefend met de Grand Tableau legging en ook met de ‘huizen’ waarin de kaarten kunnen vallen. Tevens zal er ook meer uitleg komen over het optellen van de kaarten wat namelijk ook een mogelijkheid is om nog meer te weten te komen over de betekenissen.

Wil je meer informatie over de vervolgcursus? Klik dan hier!

Aanmelden cursus:

(required)

Let op, mijn reactie kan in je spambox terecht komen.