Voor het komende half jaar, 1 januari t/m 31 juli kun je een abonnement nemen. Dit houdt in dat je elke maand  2 inzichten of 2 vragen ontvangt. Je kunt aangeven wat je wilt ontvangen en mocht ik niks horen dan ontvang je standaard een inzicht. Een inzicht is een kaart getrokken uit verschillende kaartendecks. Elke keer voel ik aan welk deck ik moet pakken en daarna krijg je een inzicht. Mocht je een vraag willen stellen dan kun je die gewoon aan mij mailen of appen. Ik beantwoord deze vraag bij de volgende ronde waarin ik alle vragen/inzichten behandel.

Je kunt dus 2 vragen per maand aan mij stellen mocht je dit willen. Anders dan krijg je in ieder geval een inzicht.

Tevens krijg je met dit abonnement 10% korting op alle consulten of aanvragen (m.u.v. de acties). Je kunt dus een korte kaartlegging laten doen, persoonlijk/telefonisch consult, zielsreading of een check-up reading laten doen. Hierop krijg je dan 10% korting voor het komende half jaar.

Dit kost € 60,00 voor een half jaar

Je kunt er voor kiezen om de inzichten via de mail of app te ontvangen, graag hier even je voorkeur voor aangeven. Daarnaast zou ik het fijn vinden om een recente foto te ontvangen, dan kan ik vanuit daar de juiste inzichten geven.

 
🦋 Alle prijzen zijn voor een half jaar
🦋 Je kunt het bedrag van je gekozen pakket overmaken of ik stuur je een tikkie (mag ook in 2 termijnen)
🦋 Mocht je geen inzichten/vragen meer willen ontvangen dan krijg je geen geld terug.
🦋 Het abonnement is een half jaar geldig.
 

Wil je lid worden? Aanmelden kan tot 31 december 2023

Stephanie's VSP's.

Let op, mijn reactie kan in je reclame/spam box terecht komen.