Check-up Reading

Het is wel eens even fijn als iemand even met je mee kan kijken in je energieveld. Er kunnen wel eens wat onopvallende blokkades zijn, een wat verminderde energie, een probleem zijn waar je even tegenaan loopt of een verandering. Deze reading is speciaal gemaakt om even een check te doen, even kijken of er iets naar voren komt.

Bij deze reading stem ik af op jouw energie op dit moment. Ik voel welke inzichten je nodig hebt. Wat er naar voren mag komen en wat belangrijk is voor jou te horen. Uiteraard mag je ook een specifieke vraag stellen. Ik kijk ook even wat de blokkades zijn en wat jij nodig hebt de komende tijd.
 
Het is uiteraard ook mogelijk deze reading voor je kind (t/m 17 jaar) te laten doen. Vanaf 18 jaar kan het ook, maar dan zul je even toestemming moeten vragen.
 

Wat kun je verwachten:

– Wat speelt er op het moment
– Wat is er nodig voor jou
– Wat zijn de blokkades
– Antwoord op een specifieke vraag
– Inzichtkaart
 
De kosten zijn € 22,00
 

Wat heb ik nodig om deze reading te doen?

– Een recente en duidelijke foto van jou  (vooral je ogen zijn belangrijk en zonder filter)
– Jouw volledige naam
– Jouw geboortedatum
– Eventueel een specifieke vraag

Je ontvangt deze reading via de mail in een pdf-formaat (ongeveer 2 A4tjes). Indien je liever wilt dat ik de reading inspreek dan mag dit ook, dan stuur ik een audio-bestand. Geef je voorkeur aan in de mail.

Het duurt ongeveer 2/3 weken voor je de reading ontvangt, afhankelijk van de drukte.

Wil je deze reading ontvangen of wil je meer informatie?

Let op, mijn reactie op de aanvraag kan wel eens in de spambox of reclamebox terecht komen. Je ontvangt altijd binnnen 24 uur een reactie terug op mijn mail.