Voordat je naar deze planeet kwam had je nog vele herinneringen aan wie je werkelijk bent. Het moment dat je werd geboren waren vrijwel alle herinneringen verdwenen. Onbewust wist je dat het een zware taak zou worden, omdat je niet wist in welke werkelijkheid je gestapt was.

Vele ervaren het hier als zwaar, hebben moeite met de draai van het leven vinden. Vele voelen zich hier vaak eenzaam en niet begrepen. Dat komt omdat op deze planeet Gaia je hier vooral veel alleen moet doen en je voelt je afgescheiden van iets waarvan je niet weet wat het is. Hierdoor zoeken mensen naar van alles om dit gevoel op te vullen. Sommige hebben het idee de wereld over te moeten om een plek te vinden die meer als thuis voelt, sommige zoeken een partner of een maatje waar ze zich heel fijn bij voelen. Eigenlijk zoeken we maar naar 1 ding en dat is naar wie we werkelijk zijn… je zoekt naar jezelf.

Door de jaren van dit aardse leven heen vind je steeds meer puzzelstukjes. Elk puzzelstukje brengt je weer op een volgend stuk om de wereld te ontdekken en vooral jezelf echt te leren kennen. Dat maakt het niet makkelijk, want niks is zo moeilijk en tevens zo mooi om hier te leven.

Er zullen dagen zijn dat je weg wilt vluchten uit deze werkelijkheid en er zullen dagen zijn dat je het leven omarmt. Alles is hier in dualiteit van het ene naar het andere. Je hebt hier wel de keuzes en je hebt wel het vermogen om je leven naar je hand te zetten, alleen er is ook heel veel onderdrukking en strijd om ons heen en ook in ons.

Het is aan jou om je puzzelstukjes te vinden om te ontdekken wie jij werkelijk bent. Geef niet op! Je zult altijd ondersteund worden door je familie, je ware familie!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.