33-master-number-248x242

Wat is er zo bijzonder aan het getal 33?

Dit is één van de meestergetallen in de numerologie. Nummer 33 is het machtigste getal van allemaal. Het getal wordt gezien als de “leraar” van getallen, het heeft een enorme belang binnen de numerologie en wordt gezien als de perfecte balans tussen de eerste twee nummers (11 en 22). Officieel gezien is 33 ook het hoogste getal in de numerologie. Het getal staat voor de mogelijkheid te groeien naar een Hoger Bewustzijn en voor het Christus Bewustzijn. Alles is mogelijk bij het getal 33. Het is de hoogste graad van het geestelijke bewustwording en voor het hoogst mogelijk haalbaar voor de mens. Het getal 33 zullen bij oude en ervaren zielen vaker voorkomen. De geboortedatum bij elkaar opgeteld is bijvoorbeeld 33 of 33 komt gewoon vaak voor in jou leven (huisnummer, postcode, kenteken etc.). Bij een 33 jarig levensjaar zul je een grote sprong kunnen maken spiritueel gezien. Je zult veel synchroniciteiten ontdekken. Bij een 33 jarige leeftijd gebeurd er vaak ook iets bijzonders of je leven krijgt een andere wending.

Voorbeelden waarbij 33 belangrijk is/was:

– Het getal 33 wordt gebruikt bij bijvoorbeeld de vrijmetselaars, dit een broederschap, die allerlei rituelen uitvoeren. Als je bij de vrijmetselaars behoord dan begin je met graad 1 en het hoogste graad is 33.
– Het getal van KKK. K is het 11e getal van het alfabet (11+11+11=33)
– Jezus stierf op 33 jarige leeftijd en heeft volgens de bijbel 33 wonderen verricht.
– Disneyland werd gebouwd op 33 breedtegraad en op het park heb je 1 plek waar je drank kunt kopen Club 33 ;-).
– Elke  33 jaar loopt de kalender weer gelijk met het zonnejaar.
– Een menselijk ruggengraat heeft 33 wervels.
– En laten we niet vergeten: Max Verstappen koos voor nummer 33, omdat 3 al bezet was. Ik vraag me af of hij beseft wat voor magisch getal hij werkelijk heeft gekozen 😉

Beroemde mensen met het geboortegetal 33:

Robert De Niro, Albert Einstein, Francis Ford Coppola, Thomas Edison, Stephen King en John Lennon

Het getal zelf heeft als betekenis in de numerologie:

Universeel bewust-zijn, het goddelijke, het all-een zijn. En een verhoging, versnelling van jouw trilling. Deze persoon brengt harmonie en is verdraagzaam, geduldig en begripvol.

maxresdefault

 

 

 

 

1 Comment

  • Erik de Rover
    Posted 27 December 2018 01:19 0Likes

    Jezus kon idd wonderen verrichten..
    Hij kon water in wijn veranderen, en na het drinken van die wijn kreeg hij inzichten om iemand te genezen.
    Hoe dan water in wijn veranderen was thee maken van paddenstoelen waarvan je gaat hallucineren. En daarmee kreeg hij inzichten.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.