Mijn QHHT (Quantum Healing Hypnose Technique)

Tijdens de sessie maak je verbinding met je totale zelf. Dus alles wie jij bent, hier op aarde en daar buiten. Alle antwoorden komen dus van jouw wezen, ziel of totale zelf, alles bij elkaar. Ik had van te voren vragen opgeschreven. Hier komt deel 1 van mijn ervaring:

Ik kom niet van de Aarde, nooit hier geweest ook. Wel op ‘andere’ Aardes in parallelle universums. Ik heb geen imprints, wat inhoudt dat je ik geen geprogrammeerde levens in mijn systeem heb. Ik ben hier blanco gekomen. Ik haal mijn ‘leerlessen’ uit mijn omgeving en van levens van parallelle universums.

Vlak voor ik hier geboren werd was ik bij de Pleiaden. Via de Pleiaden ben ik via een portaal naar de Aarde gekomen en geboren als Stephanie. Op het moment dat ik geboren werd kon ik 2 wegen kiezen. De keuze om hier op Aarde te kiezen zal steeds mogelijk blijven, voor iedereen.

In dit leven ben ik gekomen om vooral ondersteuning te bieden en klaar staan voor de mensen die bewust worden van alles. Vooral als men 5 dimensionaal gaat zien. Ik zie al regelmatig andere, 5 dimensionale, werelden. Elke keer krijg ik een nieuwe boodschap wat een stukje van een groter verhaal vormt. Elk stukje verhaal kan een opening geven in het bewustzijn van de ander.

Er staan ons nog hele mooie en ook moeilijke tijden te wachten. Maar tijdens mijn sessie kwam naar voren dat er echt nog andere tijden gaan komen. Tijden waarin alles hier meer in harmonie zal zijn.

Wordt vervolgd….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.