Gaan we naar de nieuwe wereld?
Of blijven we wachten?
Wie is er klaar voor?

Er is een verandering die plaatsvindt in het collectieve veld. De mensheid krijgt de mogelijkheid om verder te gaan. Om meer gebruik te gaan maken van je eigen krachtige vermogen. Je zal innerlijk voor een keuze komen te staan om verder te gaan.

Als je verder gaat dan zal je in een sneller tempo downloads krijgen om je te helpen je bewustzijn te verruimen. Je zult meer gaan voelen, meer ervaren van je werkelijke zelf. Er zal meer kracht ontstaan vanuit je wezen. Je zal meer en meer te weten komen over deze wereld, andere dichtheden en vooral meer over je eigen bewustzijn.

Gisteren zag ik over deze werkelijkheid een veld ontstaan. Dit was een soort net over de aarde met in een bepaald punt een portal. Ik zag dat vele mensen van deze werkelijkheid door dit portal gingen. Ik wachtte tot bijna iedereen erdoor was. Ik stond met ‘mijn moeder’ en zei zij ga maar, ik blijf, want iemand moet toch blijven. Ik denk dat ‘mijn moeder’ symbool stond voor moeder Aarde. Zij blijft waar ze is, maar wij (de mensheid) gaat verder. Deze waarneming kwam vanuit het collectieve veld.

We zijn er aan toe om verder te gaan. Het kan zijn dat we het echt fysiek gaan zien, een opening in het veld. Het kan zijn dat het onbewust gaat gebeuren. Wat het ook zal zijn, kies alvast waar jij aan toe bent. Ben je klaar voor de volgende stap? En dan bedoel ik ook, ben je ECHT klaar? Of ben je er nog niet aan toe?

Wordt vervolgd.

In liefde
Stephanie ❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.