Wat is een dimensie eigenlijk? Wat houdt het in om in een bepaalde dimensie te leven? Leven we dan in een dimensie of zijn wij een wezen afkomstig vanuit een bepaalde dimensie?

Wat is een dimensie?

Eigenlijk is het heel simpel, een dimensie is een werkelijkheid. Nu leven wij hier op aarde in een dichtheid met ruimte en tijd. Waar veel over gesproken wordt is dat wij in een 3e dimensie zitten en gaan naar een 5e dimensie. Dat betekent eigenlijk dat wij naar een andere werkelijkheid zouden gaan. Dit is echter niet het geval of het is niet goed uitgelegd door de hele New Age en spirituele wereld.

De aarde

In de oorsprong was de aarde een 5e dimensie, een 5e dichtheidsvorm. De aarde hoe wij het nu waarnemen, het hologram wat wij nu ervaren, daar is een matrix overheen gezet. Door die matrix (ook wel de Van Allen Belt genoemd) zien wij alleen maar een 3e dimensie, een 3e dichtheid met tijd en ruimte. Terwijl de aarde nog steeds in een 5e dimensie is. Wij nemen dit alleen niet waar door de onderdrukking. Dat betekent nog niet dat wij, ons wezen zelf, ook een 3D wezen is. We hoeven dan ook niet te stijgen of te groeien naar een 5D wereld of wezen. Dat zijn we al die tijd al geweest namelijk. Sterker nog wij zijn waarschijnlijk alle dimensies in 1, want vele van ons komen niet eens van de aarde vandaan. De meeste zijn starseeds vanuit een andere dimensie, een andere werkelijkheid.

Dimensies

Het hele begrip 3e en 5e dimensie is helemaal uit het verband gerukt en geeft ons de indruk dat wij naar een 5e dimensie moeten reizen in ons bewustzijn en alleen dan kan de aarde in een hogere bewustzijnstaat komen. We hoeven niet te groeien naar een 5e dimensie, we moeten ons herinneren hoe het allemaal in elkaar zit. Dan kun je namelijk door middel van je hartsbewustzijn de 5e dimensie waarnemen. 

Verschillende dimensies

Alle verschillende dimensies lopen allemaal door elkaar heen. Vandaar ook dat je een 5e dimensie kan waarnemen tussen alles door. Het is alsof je dan bijvoorbeeld groenere bomen ziet, de kleuren worden helderder. Als je verder kan kijken dan deze 3e dimensie dus verder dan deze 3e dichtheid. Dan zul je anders kunnen waarnemen. Dan kun je bijvoorbeeld ook galactische wezens waarnemen. Je zou ook wezens kunnen waarnemen vanuit andere dimensies, bijvoorbeeld uit een 6e dimensie. De velden lopen allemaal door elkaar heen dus het maakt het allemaal niet eenvoudig.

Verschillende dimensies

Boodschap van de Arcturianen

Sinds een aantal jaren zie ik arcturiaanse wezens, mijn blauwe vrienden. Af en toe vraag ik hen wel eens iets, meestal zijn ze er gewoon en is hun aanwezigheid waarnemen al genoeg om bepaalde informatie te krijgen. Nu vroeg ik hoe het zit met dimensies. Eigenlijk geven zij niet de informatie met woorden over, maar ik voel de informatie vanuit mijn onderbewustzijn komen en zo wordt het bewust voor mij.

Arcturianen

De nummering van 3e,4e,5e etc klopt niet zoals wij denken dat je van het ene naar het andere gaat. Zij kennen niet eens deze nummering. Hoe wij de nummering ervaren zo klopt het enigszins wel, maar til daar niet te zwaar aan. Ook is het zo dat je niet naar een hoger bewustzijn gaat, dat ben je namelijk allemaal al. Je gaat nergens echt heen, de dichtheid wordt anders. De werkelijkheid wordt anders. Je perspectief wordt anders.

Zij lieten mij weten dat er pas vanaf de 9e dimensie, de 9e dichtheid, veel meer eenheid is. Dus dan is er geen dualiteit meer etc. Voor iedereen die nu denkt dat in de 5e dimensie geen dualiteit meer is en alles in liefde gaat heeft het mis. Er zijn namelijk nog steeds vele galactische oorlogen gaande tussen verschillende rassen. Deze wezens zijn in een 5e of 6e dimensie.

Galactische oorlog

Ik vroeg om de informatie tot hoeveel dimensies het eigenlijk gaat, hoeveel werkelijkheden zijn er. Ik kreeg in eerste instantie door 144. Later kwam ook 188 naar voren. Wij zouden tot een 122e dimensie kunnen waarnemen. Vanaf de 144e laag van werkelijkheden zouden we het eigenlijk niet kunnen waarnemen in dichtheden maar kunnen voelen van de aanwezigheid ervan. Alles wat na de 144e dichtheid komt is niet meer te zien of voelen. Dat is de 188e dimensie of werkelijkheid. Die is dan niet zichtbaar of voelbaar, maar is er wel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.