Daar waar je fysieke hart zit, zit ook je ‘kanaal’ naar buiten of eigenlijk naar je diepere wezen die jij bent. Om in verbinding te komen met je hartsbewustzijn zul je al je bewustzijn naar die plek (waar je fysieke hart zit) moeten brengen. Dan kun je een hele diepe verbinding krijgen met jouw wezen en alles wat er is.
Het is daarmee ook belangrijk om ook echt je ogen even te sluiten en ook met je ‘ogen’ naar de plek van je hart te gaan. Dat klinkt misschien vaag, maar zo kun je met je hart ‘kijken’. Dan kun je ‘zien’ wat er voor jou nodig is te zien. Je zou ook een intentie kunnen stellen als je die diepere verbinding met je hartsbewustzijn maakt.
Je hart is vele malen krachtiger dan intuïtie of je mind. Je hart is namelijk de enige sleutel nog om echt de doorgang te krijgen zonder dat je wordt beïnvloed. In je mind heerst nog controle, daar lopen programma’s doorheen. Nu zou je daar ook wel controle over kunnen krijgen, maar dit is lastiger.
 
 
Probeer eens de volgende oefening te doen:
– ga even rustig liggen met je handen op je fysieke hart
– sluit je ogen en wees je heel bewust van je ademhaling
– haal echt een aantal halen heel diep adem en adem langzaam uit
– laat vervolgens alle energie die je van binnen voelt stromen naar je hart, dus ga met alles wat je voelt naar die plek
– breng dus je hele bewustzijn naar je hartsbewustzijn
– blijf daar even ‘zitten’ en probeer daar gewoon te zijn
– kan zijn dat je iets ziet of heel diep voelt
– blijf hier zolang als jij het fijn vindt
 
Dit is jouw veiligste plek van het hele universum….
In je eigen kracht ZONDER hulp van wie of wat dan ook….
In puurheid en zuiverheid…
In liefde

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.