Weet je waarom het zo moeilijk is voor alle gevoelige onder ons? Je voelt het collectieve veld om ons heen.

Elke verandering
Elke verstoring
Elke beweging

Als er een verandering plaatsvindt in het elektromagnetische veld om de aarde heen, dan heeft dit een uiting op het collectieve veld. Wij staan allemaal met elkaar in verbinding. Vele gevoelige onder ons voeren hier de zwaarste strijd, zij voelen alles. Krijgen lichamelijke klachten. Dit alles is door aan de ene kant die veranderingen en de andere kant ook doordat je zelf openingen geeft.

Zelf ervaar ik ook steeds meer en wordt ik steeds gevoeliger. Je zal het misschien niet geloven maar dit was ik niet. Je kon mij rustig op een festival zetten met 10.000 man zonder dat ik iets kon oppikken. Die tijden zijn aan het veranderen en ik kan nu overprikkelt raken door een groep mensen van 100 man.

Ik ervaar altijd veel in beelden en niet zo zeer in het gevoel. Nu begrijp ik wel beter hoe het is voor de gevoelige mensen onder ons, zij vangen veel klappen op zonder dat ze weten waardoor dit precies komt.

Wat helpt is om je heel bewust te worden van je omgeving. Ook al kun je het collectieve veld niet zien, probeer het dan te voelen. En besef je dat jij een onderdeel bent, maar het niet bent….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.