Het was al wat later op de avond toen ik mijn slaapkamer in liep. Ik was moe en wilde gelijk gaan slapen. Stapte mijn bed in en deed het licht uit.

Direct zag ik in de hoek van mijn kamer een heel groot wezen staan met een soort hoorns en beetje groenachtige huid en ogen (geen reptiel/Draco). Dit wezen was een soort in paniek en liet mij voelen dat hoe hij eruit zag niet wat zijn ware wezen was maar dat hij gevangen zat. Ik vroeg een aantal keren laat me dan je ware wezen zien. En toen zag ik in een flits een heel groot wit wezen. Soort engelachtig maar dan niet zoals het hier vaak wordt afgebeeld. Dit wezen vroeg mijn hulp, om terug te keren naar huis. Ik twijfelde eerst een beetje en daarna zei ik: ‘oke is goed ik open de poort naar jouw ware thuis.’ Ik deed dat en het wezen ging erdoor heen, het wezen keek nog 1 keer om met een dankbare energie. Daarna sloot de poort direct weer en weg was alles ❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.