Er is al veel over geschreven door willekeurige mensen: alien ontvoeringen! Niet iets wat je zomaar even verzint of bedenkt. De mensen die een ontvoering hebben meegemaakt is niet zomaar even iets. Vaak herinneren mensen de ontvoering ook maar vaag of gedeeltelijk. Dit komt doordat er technologieën worden gebruikt geheugens te wissen. Dit lukt echter niet altijd, aangezien vele mensen zich heel bewust worden van wat er allemaal nog meer gebeurd om ons heen.

Mijn eerste ontvoering

Op vakantie met het vliegtuig en 2 kleine kinderen naar Kos in 2017. Een hele zware heenreis, kinderen wilde niet slapen en de energie van Kos…. Pffff wat heftig daar. Voelde niet echt goed. Mijn man was meteen al niet lekker, koorts en beroerd meteen al bij aankomst. De eerste nacht vond ik ook niet fijn, het was een beetje benauwend in de kamer. Toch viel ik heel snel in slaap, want ik was heel moe.

De tweede nacht kon ik niet in slaap komen. Ik voelde gewoon dat de energie niet goed was om mij heen maar ik kon niet verklaren wat het was. Voor het moment dat ik in slaap viel werd ik ‘meegenomen’ Op een tafel gelegd en om mij heen stonden grijsachtige wezens. Ze wilde iets bij mij uitvoeren. Geen idee wat, ik was heel erg bang en kon me niet goed bewegen. Wist niet wat ik moest doen en waar ik was. Opeens zag ik heel veel blauw licht en was weer terug in mijn hotelkamer. Doodsbang was ik… Aan alles voelde ik dat ik er niet over kon praten. Heel vreemd eigenlijk. Toch zei ik er wel iets over tegen mijn man de volgende ochtend. Ik had ook een hele vreemde blauwe plek op mijn been die er de dag ervoor niet zat. Het was een hele bizarre ervaring…..

Deze ervaring die ik zo voelde hoeft niet te betekenen dat ik echt ben meegenomen, maar meer met mijn bewustzijn. Sommige ervaren een ontvoering waarvan ze zeker er van zijn echt te zijn meegenomen. Dan is alles ook heel helder, dan voel je alles bij wijze van spreken zo in je lichaam. Het kan een bepaald programma zijn wat wordt uitgerold, een hologram of een andere projectie.

Tijdens de vakantie op Kos

Tweede ontvoering

2021…. Ik wilde naar bed gaan. Ik was moe na een lange dag met een ziek kind. Deed het licht uit en ging liggen. Direct voelde ik mezelf meegenomen worden. Dit keer veel helderder als de keer uit 2017. Ik werd zo meegenomen, heel hardhandig op een tafel gedrukt door 5 grote, grijze wezens met pikzwarte ogen. In een flits zag ik ook het ruimteschip waar ik in kwam, zwart en ovaal. Alles was donker op het schip. Twee grijze wezens hielde me heel stevig vast en de andere drie begonnen iets te doen bij mijn hoofd. Er werd iets van een soort staalachtige staaf in geplaatst. Ik kon niks doen zo voelde dit. Ik wist nog maar 1 ding te doen en dat is vragen om hulp. Ik had gewoon de kracht niet, ik was te moe. Binnen een seconden zag ik een hele groep arcturianen komen. Zij haalde mij van de tafel en legde mij terug in bed. Klinkt heel apart, maar het voelde dus alsof ik echt fysiek weg was.

Toen moest dat stalen ding nog uit mijn hoofd, want dat kon er niet blijven zitten. Ik vroeg aan de arcturianen of ze me wilde helpen. Met een heel apart apparaatje en met mijn handen haalde we dit samen weg. Ik zag het zo door mijn voeten weg gaan.

Alles bij elkaar duurde het misschien 30 seconden. Het ging zo snel voorbij. Dit keer was ik niet bang, maar wel verdrietig met wat er met mij was gebeurd. Het ging zo snel allemaal. Ik moest er echt even van bij komen.

De dag erna

De volgende dag was ik nog steeds een beetje van slag van alles. Ik vertelde mijn verhaal aan mijn man en nog 2 anderen. Via een 1 van hen kwam ik er achter met welke wezens ik te maken had. Zijn zeg maar geen lieverds die je graag uitnodigt bij je thuis 😉 Het maakt verder ook niet uit wie het precies zijn. Het doet er toe dat het gebeurd en dat deze velden zichtbaar kunnen zijn.

Waardoor gebeuren ontvoeringen?

Naar mijn idee om je uit je kracht te halen of om iets bij jouw in te brengen waardoor je krachten minder worden. Ze willen ook je missie hier op aarde verstoren. Iedereen zou ontvoerd kunnen worden van deze aarde of jou in ieder geval deze projectie kunnen geven. Om te onderzoeken wat je daarna er nog van weet. En daarna zouden ze ook het geheugen kunnen uitwissen, zodat je niks meer weet. Er bestaan technologieën die erg geavanceerd zijn. Het is bijzonder hoe veel er is en hoe weinig wij hier op aarde hebben. Hier leven we tenslotte in een gemanipuleerde wereld en dat willen zij graag zo houden.

Gelukkig kan er nooit echt iets gebeuren! Wij zijn een veel sterker ras, alleen dit zijn we vergeten. Dat wil nog niet zeggen dat we het niet meer zijn. Wij hebben zelf heel veel kracht, vandaar dat er feitelijk niet echt iets gebeurd. Geen angst, geen zorgen… Ze kunnen proberen wat ze willen, maar wij zullen altijd sterker zijn…. En dat weten ze 😉

Arcturianen

2 Comments

  • Martijn
    Posted 13 August 2021 22:16 0Likes

    Mooi beschreven Stephanie :). Zullen we binnenkort de greys ontvoeren en aan hun gaan sleutelen ? Tijd om de rollen te draaien 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.