In het leven krijg je allerlei informatie over hoe alles is opgebouwd en hoe we hier gekomen zijn. Er zijn steeds meer mensen die weten dat wij in een matrix leven. Vele ontdekken dat wij gemanipuleerd worden en dat er allerlei programma’s zijn om ons zo min mogelijk bewust te laten worden van wat hier allemaal speelt. Er worden heel wat programma’s uitgerold om ons in een zo laag mogelijk bewustzijnsvorm te houden. Dat gebeurd hier in het leven op aarde zelf, maar ook hierna.

Na het overlijden

Na de dood is de matrix nog steeds geldig. Je bent daar niet zomaar even uit. Dit heeft ook te maken met dat wij als het waren een veld om de aarde heen hebben, dit noemen ze: van allen belt (dit zorgt er eigenlijk voor dat wij in een lagere energie veld blijven zitten, een matrix). Het is niet zoals vele denken, dat we een vrije ziel hebben en na de dood naar toe kunnen waar we willen. Het zit een stuk complexer in elkaar. Onze ziel is alleen vrij als we volledig wakker zijn, ons herinneren wie we echt zijn vanuit de oorsprong. Dit hele proces van herinneren en ontdekken dat moet hier op aarde dus gebeuren om te weten wat er hierna is en gebeurd.

Als je deze wereld verlaat en je lichaam hier achter laat zullen de meeste mensen eerst in een stand komen van verwarring en zoekend zijn van wat er nu gebeurd. Je komt in het astrale veld terecht. Dit veld valt binnen de matrix. De matrix is zo opgebouwd dat het ons in een 3 dimensionale dichtheid wilt houden, net zoals hier op aarde. Dus ook na het overlijden zal dit nog steeds het geval zijn.

Je zult, binnen de matrix, in een wereld komen die is gecreëerd door jou gedachten. Dus wat jij denkt hoe het zal zijn na de dood zo zal het ook zijn. Als jij denkt dat na de dood er paradijs zal zijn dan is dit ook zo. Als jij denkt dat je een slecht mens bent geweest en je in een soort van hel belandt dan zal dit ook zo zijn. Als je echt vanuit je hart hebt geleefd en vanuit daar hebt gecreëerd dan zal het een ander verhaal zijn. Alleen de meeste mensen leven volledige vanuit hun gedachten en hun hoofd.

Waarom blijf je binnen de matrix?

Je zult binnen de matrix blijven, omdat je dan in het reïncarnatie proces zult blijven. Dan blijf je in de eeuwige cirkel van hier. Daarom zullen ze heel veel moeite erin steken om dit te laten slagen. Het is om zoveel mogelijk voeding te hebben om zelf te kunnen voortbestaan. De draconische krachten die ons hier willen houden willen jouw angst energie hebben en hoe meer zielen ze hebben hoe beter. En hoe meer je in angst bent hoe meer voeding ze ook hebben.

Astrale veld

Op het moment van overlijden zal er alles aan gedaan worden jou in deze matrix te willen behouden. Eerst zul je overleden dierbare zijn, zodat zij je mee kunnen nemen. Vele doen dit sowieso. Er zit hier alleen een val achter. Wat jij te zien krijgt is eigenlijk een soort hologram van je dierbare. Het is niet echt. Het is namelijk wat je wilt zien. Er zijn nog meer vallen zoals het witte licht, de tunnel van wit licht. Vele geloven daar ook in en zullen dit licht volgen na het overlijden. Alleen dit zorgt er ook voor dat je het pad volgt om binnen de matrix te blijven.

Er zullen nog meerdere plannen zijn je mee te lokken. Een tijdje terug heb ik gevraagd om mij te laten meemaken hoe het voor mij zal zijn mij hier te houden binnen de matrix na mijn overlijden. Ik wilde de ervaring wel eens weten. Ik heb de ervaring gekregen en kan je zeggen dat je echt heel goed je eigen kracht zult moeten beseffen, want ze gaan het je niet makkelijk maken. Ik denk zelf dat je als laatste laag om uit de matrix te komen je in een veld komt van kunstmatige intelligentie. Ik kan je alles omschrijven wat ik heb gezien, maar kies ervoor deze informatie niet te geven. Dit, omdat jij dit anders voor jezelf ook zo kan creëren. Dit is voor mij zo, iets waar ik zelf mee te maken kan krijgen. Wat ik je wel kan meegeven is dat het niet makkelijk zal zijn. Je moet je voorstellen dat je in oog komt met iets wat niet prettig is en daar moet je even langs passeren 😉

Herinner je krachten

Het is van groots belang dat als je niet binnen de matrix wilt blijven je zo snel mogelijk gaat onderzoeken wie je bent. Je kan niet langer wachten, je zult aan de slag moeten gaan. Je zult erachter moeten komen wie je echt bent. Wie je in de oorsprong bent. Als jij je namelijk beseft hoe groots je bent en hoe krachtig dan hoef je nergens bang voor te zijn. Dan loop je namelijk zo de matrix uit. Ja oke misschien moet je even laten zien dat je heel veel kracht hebt, maar dat kun je dan ook. Die kracht kun je voelen door heel je lichaam heen vanuit je tenen komt het dan omhoog. Jij bent veel krachtiger dan men je doet laten geloven. Herinner je wie je bent!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.