Zodra ik in de avond mijn bed in stap neem ik andere werelden en beschavingen waar. Dit doe ik niet door middel van een meditatie of in mijn dromen. Ik ben me heel bewust van mijn waarnemingen.

Ik doe het licht uit en stap in bed, kom eerst helemaal tot rust in mijn hoofd. Vrijwel daarna zie ik van alles met mijn ogen gesloten. Ik zie wezens die ik nooit eerder heb gezien, ik zie werelden die niet van hier zijn. Soms staan er wezens naast mijn bed en soms zie ik eerst een portal open gaan waar er daarna wezens binnen komen. Alsof ze gewoon even op visite komen.

Blue Avian

Zo ook vorige week, er ging naast mijn bed een portal open. Ik zie mezelf ervoor staan, alsof ik de deur eigenlijk open houd 😉. Vlak daarna zie ik 5 wezens (bij mij komen andere wezens de laatste tijd met z’n 5en 🤷đŸŧ‍♀ī¸). Heel lang waren ze, beetje een blauw achtige gloed met wit. Ik zag eigenlijk niet echt een vorm, voel alleen de warme energie en de liefde van ze. Het voelde gelijk vertrouwt, maar vroeg ze wel wie ze waren. Ik voelde alleen maar Blue Avion (een vogelras). Daarna zag ik pas de vormen ook verschijnen. ÉÊn van de wezens stapte naar voren en raakte met zijn hand mijn hart aan. Direct voelde ik heel veel warmte en liefde door mijn fysieke lichaam. Het voelde ook alsof er een stukje werd geactiveerd in mijn systeem.

Blue Avian

Sfinx

Dan verdwijnt dit beeld en ineens zie ik dan weer een ander beeld. Ik zag 2 hele grote sfinxen, maar dan echt. Ik zag wel een piramide ook erbij maar die waren kleiner dan de sfinxen. Ik was niet echt op die plek want ik ‘vloog’ erboven. Ik aanschouwde het een soort vanuit de lucht. Het voelde wel als Egypte, maar dit was het ook weer niet. Tenminste niet zoals hier wordt afgebeeld.

Ik ben wakker!

Deze 2 waarnemingen zijn in 1 avond terwijl ik wakker ben. Dit gaat heel snel voorbij en voel de beelden via mijn hart en zie het door mijn innerlijke oog (wat ze een 3e oog noemen). Deze beelden zijn als ik in stilte ben en alleen (gelukkig gaat mijn man altijd veel later slapen 😉). Het was niet altijd zo dat ik deze waarnemingen had terwijl ik wakker was. Voorheen was het heel soms, maar de laatste maanden is het heel vaak.

Inmiddels zie ik steeds meer beschavingen en andere werelden/dimensies. Ik schrijf alles voor mezelf op, want anders onthoud ik het allemaal niet meer. Het zijn zoveel verschillende werelden en wezens.

Wordt vervolgd 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.