fb_img_1478715004672

De laatste tijd loop ik heel erg tegen het ‘probleem’ aan dat mensen of zeer spiritueel zijn, ‘de zweefteven’ of ze zien in alles een samenzwering, ‘de complotters’. Maar niemand is bijna beide, of ze zijn een klein beetje van beide. Wat ik zo jammer vind, ik zoek die mensen, maar ik vind ze nergens. De ene verteld je mooie verhalen en de andere de slechte verhalen uit de wereld. Het 1 kan vaak niet met het ander, maar ik denk van wel.

Ik ben eigenlijk Marry en Harry in 1. Dit komt omdat ik altijd al spiritueel bezig was en mijn man is altijd bezig met de complotten van de wereld. De perfecte combinatie voor ons, want we leren en groeien door elkaar! Dus ja ik ben spiritueel en geloof in de complotten, nee ik geloof het niet, ik weet het zeker.

Het ene ‘kamp’ (de spirituele mensen) zeggen dat het altijd goed komt, blijf positief en zij leven in hun mooie bubbel, zij houden zich helemaal niet bezig met wat voor complotten er in de wereld zijn. Zij geloven niet dat 9-11 en MH17 een complot is, zij willen dit niet geloven, want het haalt hun uit hun realiteit.

Het andere ‘kamp’ (de complotters) geloven in allerlei scenario’s; alle regeringen zijn corrupt, al het voedsel is vergiftigd, vaccinaties is gif net als chemo’s waarmee de elite de mensheid wilt verminderen en er geld aan willen verdienen, satanistische rituelen, mind controle en de aarde is hol. Zij geloven niet dat het beter zal worden, omdat er een wereldorde is die altijd roet in het eten zal gooien.

Dus kamp 1 gelooft in een sprookje en kamp 2 in een horrorverhaal……

Ik denk dat wij zelf onze wereld creëren, daar ben ik van overtuigd. Als je niet kan geloven dat je zelf alles creëert, vraag jezelf dan is af wie wel? Als je gelooft dat er iemand anders is die over jou leven zou beslissen dan geloof je automatisch in hiërarchie, dus hetzelfde als op aarde.
Ik kan niet geloven dat als we ons lichaam zouden verlaten en onze ziel blijft over dat er dan iemand op een ‘troon’ zit waar je dan op het matje wordt geroepen…. ?!?!?!?! Maar het fijne is als je gelooft dat je zelf jou eigen creator bent over je leven, dan kun je dus alles! Jij kan alles creëren. Dit is heel spiritueel als je hierin gelooft en er van overtuigd bent, want je betrekt alles op jezelf. En als jij alles creëert dan is iedereen in je leven jou creatie, dan is alles 1! Dan zijn we allemaal 1 en met elkaar verbonden.

Ik ben er van overtuigd dat wij in een wereld leven waar je in en in zieke mensen hebt die aan de macht van de aarde staan. De duistere mensen, de duivelaanbidders, de echt zieke mensen. Dus ja dan geloof ik zeker weten in de complottheorieën, maar ik ga me daar niet door laten leiden. Ik weiger dat gewoon, ik weet precies wat er in de wereld speelt en steek me kop niet in het zand. Wat heel veel mensen wel doen, al is dit niet bewust. Ik denk dat deze mensen nog niet klaar zijn voor deze informatie of zij hebben deze informatie niet nodig. Informatie komt precies in de juiste volgorde van waar jij staat in het leven, wat jij aan kunt of wat jij nodig hebt om te groeien.
Mijn doel is echt om alle informatie te krijgen over de goede en slechte kant van de wereld, ik wil alles weten hoe het zit. Waarom? Zodat ik dit kan delen met andere mensen en omdat het een verlangen van mij is om alles te weten over het leven.

Het is een hele hype om gezond eten, zo erg dat mensen er allerlei angsten van krijgen. Alleen dat al, die angsten dat klopt al niet. Je moet gezond willen eten, omdat het zo goed voor je voelt of omdat het je energie geeft, maar niet omdat je dan bang bent anders ernstig ziek te worden. Dan stop je automatisch zoveel angst in je lichaam dat je juist ziek zal worden. Ik zeg niet dat slecht voedsel goed voor je is, maar ik denk dat de overtuiging die je hebt over eten aangepast kan worden. Als jij alleen maar gezond eten eet, omdat je anders het idee krijgt dat je ziektes krijgt of dat je anders vergiftigd wordt, dan leef je in angst. Dat zelfde geldt voor medicijnen, chemokuren, vaccinaties, chemtrails, monsato’s gif, wifi stralingen etc. Als jij denkt dat het gevaarlijk is voor jou dan is dit ook zo. Natuurlijk is het allemaal slecht voor je, maar het hoeft jou niet te beïnvloeden. Je zult jezelf er alleen tegen moeten beschermen of beter jij moet er in gaan geloven dat het jou nooit kan raken, omdat jij de baas bent over jou leven. Sta er boven, boven de angsten die bezaaid zijn hier, ga geloven dat het jou niet kan pakken! Laat je mind niet fucken!

Het is mogelijk om jou sprookje te leven in deze horrorwereld. Als je weet hoe het in elkaar zit dan begrijp je tenminste veel beter hoe het leven werkt. Dan zou iedereen spiritueel kunnen zijn, want dat zijn wij natuurlijk gewoon allemaal. Alleen bij de 1 is het echte bewustzijn veel beter ontwikkeld dan bij de ander, en de 1 is er aan toe in dit leven en de ander niet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.