Eerste ontmoeting

Ik lag nog maar net een paar minuten in bed of ik keek recht in de ogen van een reptiel/draco. De ogen stonden eng en gemeen. Het wezen stond op een paar cm afstand van mij. Het wezen had hoorns op zijn hoofd. Was een beetje donkergroen en het had een schubbenhuid. De slijm droop uit zijn mond. Ik zag alleen het gezicht, verder geen lichaam. Ik vroeg aan hem: ‘Wat kom je doen?’ (dit sprak ik niet letterlijk zo uit, maar ik gaf deze energie af in mijn gedachten). Hij antwoordde: ‘Vernietiging’. Ik zei: ‘Je kunt de mensheid niet vernietigen. Als je ons wilt vernietigingen dan vernietig je ook jezelf.’

Draco

Ik kreeg geen reactie meer terug en hij wilde ook niet weg gaan. Achter hem gooide ik een portal open en duwde hem erdoorheen. Eigenlijk pakte ik hem beet en sleepte hem erdoorheen. Dit gebeurde allemaal zo snel, ik had niet tijd om erover na te denken. Handelde gewoon uit een gevoel. Toen was hij weg…

Tweede ontmoeting

Ik stond onder de douche en ineens voelde ik 2 energieën achter mij komen staan. Ik voelde 2 hele grote wezens staan. Ik voelde de energie van de reptielen. Ik dacht echt dat als ik me zou omdraaien ik ze ook echt fysiek zou hebben zien staan. Zo echt voelde het achter me. Ik focuste me heel even op mijn kracht en draaide me om. Ik zag ze niet fysiek staan, maar wel zag ik de energieën staan (vanuit mijn derde oog zeg maar). Ik keek ze recht in hun ogen aan en zei niks, liet ze alleen merken niet bang te zijn en geen stap voor ze opzij zou zetten. Ineens waren ze weg.

Reptiel

Derde ontmoeting

Dit was een ontmoeting met een goede reptiel. Ja die bestaan gelukkig ook nog ;-). Voor mijn gevoel herken je die goede aan de kleur ogen, ze zijn namelijk fel blauw. Ik heb 1 keer zo’n reptiel gezien, heel krachtig en sterk. Ik had een gesprek met een goede vriend en we wilde graag dat hij helder zijn galactische familie kon zien. Ik opende hiervoor een portal (doe ik heel vaak, onbewust en ook weer bewust, om werelden samen te voegen en andere beschavingen ook te kunnen zien). Ik nam al heel snel heel veel verschillende beschavingen waar (arcturianen, lyrans, vogelras, pleiaden en nog een ras). Toen zag ik 1 hele grote reptiel. Deze reptiel hield een opening volledig dicht (de portalen van reptielen). Hij hielp ons eigenlijk door geen slechte rassen bij ons naar binnen te laten glippen.

Vierde ontmoeting

Eigenlijk was het niet echt een ontmoeting. Het was meer dat ik 2 reptielen door de straat bij mij voor de deur zag lopen, zonder dat ik buiten was. Ik zat aan de keukentafel, was in gesprek met mijn man en een goede vriend. Plotseling kreeg ik een signaal dat er iets was rondom mijn huis. Ik werd direct meegenomen naar de straat voor mijn deur. En zag dat er 2 reptielen voor de deur heen en weer liepen. Ze waren erg lang, zeker 10 meter. Het was net alsof ze ons in de gaten hielden.

Aan de andere kant van mijn huis zag ik een hele groep arcturianen verschijnen. Zij waren er niet fysiek, maar aanwezig met hun energie. Beetje lastig uit te leggen maar voelde in ieder geval ook hun aanwezigheid.

Geen angst!!

Als die reptielen iets super irritant vinden dan is het wel als je geen angst hebt! Als je je eigen kracht vanuit je tenen door je hele lichaam voelt lopen en de kracht afgeeft dat je voor niemand aan de kant zal gaan dan zijn ze zo weer weg. Als je eenmaal andere beschavingen zult waarnemen dan zul je ook reptielen/draco’s of andere niet leuke rassen kunnen zien. Ze proberen je uit je kracht te halen, je bang te maken etc. Er is niks om bang voor te zijn, het is natuurlijk wel heel even schrikken als je ze ineens voor je netvlies ziet staan. Ik dacht ook echt even wat de fuck is dit nou weer?!?! Heel snel schakelde ik om naar mijn krachtveld. Dan focussen en zorgen dat ze je niet in de angst krijgen. Dan zullen ze snel weer weggaan. Al kunnen ze het nog wel eens proberen. Vaak dan wel in een hele andere situatie en omgeving. Mocht je ooit oog in oog staan met deze wezens in de slechte vorm wees dan niet bang, er kan je niks gebeuren.

1 Comment

  • Paul
    Posted 8 September 2021 01:53 0Likes

    Je mag trots op je zelf zijn dat je zo krachtig bent. Ze zijn idd niets zonder jouw angst.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.