20294112_1784197911594375_185649650609680954_n

Deuren sluiten en andere openen

Een deur sluiten kost soms wat tijd. Als je een deur sluit dan sluit deze deur vaak voor altijd, want je gaat een nieuwe deur openen. De nieuwe deur, is het onbekende, een nieuwe weg, een nieuwe uitdaging.

Als je bang bent een deur te sluiten, dan ben je nog te gehecht aan jou leven zoals deze is. Je bent bang voor het onbekende. Ook al heb je de sleutel in handen van de nieuwe deur toch durf je niet. Vraag jezelf eens af, wat zie je nu niet waarom je niet verder durft te gaan? Wat kun je nog uit de situatie halen? Valt er nog wel iets te leren?

Vertrouw dat wanneer je deuren sluit er altijd andere deuren openen. Wanneer de nieuwe deur zich opent dan zul je zien dat je weer een stap verder bent gegaan, weer dichterbij jou doel, jou geluk. Soms ga je heel snel van de ene deur naar de andere en soms ga je wat langzamer.

Zie achter elke gesloten deur jou ervaring, jou lessen, de positieve dingen en laat de negatieve dingen achter je. Vergrendel de deur en accepteer die levenservaring. Open vol moed en vol ervaring de nieuwe deur en probeer onderweg altijd te genieten

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.