maxresdefault

Eerder schreef ik al dat ik nooit naar het nieuws kijk en echt ‘belangrijke zaken’ toch wel te horen zal krijgen. Nu bekend is gemaakt dat Donald Trump de nieuwe president zal worden, dacht ik laat ik daar is een stuk over schrijven. De media staat er vol mee en ieder heeft wel een mening erover. Vele zijn erover geïrriteerd en zijn bang voor allerlei gevolgen. Probeer om je niet te laten beïnvloeden van dit soort nieuws, het heeft geen zin. Laat het gewoon los en probeer al helemaal niet in angst te leven over wat er nu allemaal wel niet gaat gebeuren.

Dat de verkiezingen worden gemanipuleerd is duidelijk voor vele van ons. Hoe ze dit doen? Bij de verkiezingen doen er 2 miljoen dode mensen mee die geregistreerd staan als kiezers en er zijn 3 miljoen mensen die in meerdere staten tegelijk staan geregistreerd. Ruim van te voren is de president al uitgekozen door de mensen die de wereld regeren. Je hebt allerlei benamingen voor deze mensen die de wereld zouden regeren: illuminatie, vrijmetselaars, New World orde, de families van de 13 bloedlijnen etc. De president van Amerika is gewoon een soort marionettenpop die precies moet doen wat deze groep machte mensen van hem verwacht. Ze kijken gewoon wie het beste naar hen zal luisteren en die het beste in hun plaatje past. Het had dus niet uitgemaakt wie de president was geworden, waarschijnlijk paste Trump beter in hun perfecte plaatje.

Niks van wat er in de wereld gebeurd is ‘toevallig’ zo gelopen. Alles wordt gemanipuleerd door een erg machtige groep mensen die de hele wereld regeert. Er zijn zoveel ‘complottheorieën’ over de wereld dat je daar wel meerdere boeken over kan schrijven. Waar het op neerkomt is dat alles een verborgen agenda heeft, alle erge gebeurtenissen daar heeft iemand profijt van of ze offeren een bepaald aantal mensen omdat zij een bepaald geloofssysteem hebben. Ook zijn er gebeurtenissen die in scene gezet zijn en die helemaal nooit werkelijk gebeurd zijn. Weet je, alles kunnen ze je wijs maken, ze laten je gewoon een stukje ‘film’ zien op het nieuws. Als je denkt waarom doen ze dat? Ook daar zijn meerdere redenen voor, maar 1 van de belangrijkste reden is: ze willen ons in hun macht hebben door ons te manipuleren, zodat we precies doen wat van ons verwacht wordt. We volgen allemaal de menigte.

Wat je dan hier wel aan kan doen heb ik in mijn vorige blog al omschreven. Zorgen dat iedereen zijn energie zo hoog mogelijk wordt, dan kan niemand je meer raken want je vibreert op een hogere frequentie. Je ergert je dan niet meer aan dit soort dingen, het doet je gewoon niks meer. Ik heb dat ook, het raakt mij echt totaal niet. Ze spelen hun spel hier op aarde en ik de mijne. Ik wil een goed en liefdevol spel spelen en zij een slecht en ziekelijk spel, dat zijn keuzes die we kunnen maken. Ook jij mag kiezen wat je wilt. Misschien helpt het je om te weten dat het niet uitmaakt wat zij doen, jij kan proberen dit spel liefdevoller te spelen. Als je dat doet dan leef je op een ander soort niveau op dezelfde aarde.

En dan nog een leuk weetje: Donald Trump is op zijn eerste presidentsdag op 21 januari 2017 precies 70 jaar, 7 maanden en 7 dagen oud….
Niks is toevallig toch?

De komende periode zal ik meer gaan schrijven over ook dit soort onderwerpen. Ik merk dat er overal zoveel mooie dingen verteld worden en ik voel van heel veel de onbegrip, want iedereen ziet om zich heen helemaal geen mooie dingen maar alleen maar negatieve dingen. Ik wil graag iedereen bewust maken van hoe de wereld naar mening in elkaar zit en vooral hoe het jou niet meer kan beïnvloeden. Dat is wat iedereen uiteindelijk toch wil, zonder angst te leven en alleen maar gelukkig te zijn in liefde.

Laat je niet gek maken door dit nieuws lieve mensen, laat het je dag niet beïnvloeden. Sta er hoog boven en voel tussen alle negatieve energie die vandaag weer door de wereld heen is gegaan de liefde!

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.