Deze 3e dichtheid heeft van alles voor je in petto. Het is dan ook aan jou wat het beste is voor JOU om hier te overleven. Dat kan niemand anders voor je invullen. Jij zult er alles aan moeten doen voor jezelf om het hier te redden en weten dat je hier nooit echt alleen bent. Je wordt altijd bijgestaan door je ‘onzichtbare’ familie.

In deze matrix kom je voor vele uitdagingen te staan. Je komt vele afleidingen tegen, vele manieren om je onderuit te halen. Je kan ‘gevangen’ worden in een web van negatieve energieën. Hoe lager jou energie is hoe meer voeding voor de archonten. Alleen wat is dan lage energieën voor jou? Dat gene waar jij je echt rot van gaat voelen. Dat kan dus wel anders zijn voor iedereen. Natuurlijk zit er in grote lijnen wel een basis. Als ik bijvoorbeeld 1 drankje zou nemen met alcohol dan ga ik me heel rot voelen, terwijl een ander een fles wijn kan drinken zonder dat de energie daarvan zal verlagen.

Het is dus altijd belangrijk dat jij erin gelooft dat je hier gelukkig mag en kan zijn. Het is niet zo dat je hier perse een zwaar pad moet afleggen om hier iets te leren. Je weet alles al, je hoeft het alleen maar te herinneren.

Om hier in deze dichtheid te ‘overleven’ zoek jij manieren om het makkelijker te maken. Als jij daarvoor bepaalde dingen nodig hebt dan is dat helemaal goed. In de New Age wereld wordt je verteld wat je allemaal niet mag, zo mag je bijvoorbeeld geen vlees want dat zou je bewustzijn verlagen. Je mag ook geen alcohol want dan ben je ook niet bewust. Je mag van alles niet…. Maar wie bepaald dat? Jij mag alles zelf bepalen wat goed is voor jou. Het is niet zo dat je niet bewust kan zijn als je vlees eet of alcohol drinkt. Slaat gewoon nergens op.

Niemand kan in jou kijken en zien wat jij nodig hebt. Er zijn zoveel mensen die zeggen wat jij moet doen om je beter te gaan voelen en blablabla. Diep van binnen weet jij zelf wel wat goed voor jou is en wat niet. Laat je bepaalde ‘regeltjes’ door niemand opleggen. Jij weet wat nodig is te overleven in deze dichtheid.

Planeet Gaia, daar waar alles kan. Daar waar niks onmogelijk is..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.