Hoe zou deze wereld eruit kunnen zien? Zouden we hier het paradijs naar de Aarde kunnen halen? Zou het mogelijk zijn deze wereld naar een hogere trilling te brengen? Zouden er dan mensen de wereld niet aan kunnen?

De laatste jaren heb ik me dit soort vragen zo vaak afgevraagd. Sinds 2010/2011 ben ik bezig met dat soort dingen, want de laatste 10 jaar werd er van alles geroepen. Is er nu iets veranderd? Voor mijn gevoel zijn de mensen steeds bewuster geworden, zijn meer mensen op de hoogte van de praktijken die gevoerd worden door de elite. Meer dan ooit kwamen bepaalde zaken aan het licht. Vele zijn veel bewuster.

De wereld is langzaam aan het veranderen, maar het gaat voor vele nog niet snel genoeg. De wereld zal veranderen, alleen zal deze wereld wel een aardse wereld blijven. We hebben deze wereld niet voor niks gecreëerd. Ooit kwamen wij naar deze wereld om dit leven hier te ervaren. We zijn echter in een bewustzijnsval terecht gekomen, waardoor wij nog maar 1% van ons vermogen gebruiken. Er is zoveel dat we niet meer weten. We moeten het doen met zoveel minder dan ons originele vermogen.

Ben jij naar deze wereld gekomen om deze wereld te verbeteren? Ben je naar deze wereld gekomen de mensheid bewuster te maken? Of ben je gekomen voor de ervaring van de aarde?

Doordat we vele verschillende redenen kunnen zijn zal het ook niet zomaar even worden opgelost hier op de aarde. Wat je op deze aarde kan doen dat kun je nergens binnen dit universum. Dus zal alles volledig gaan veranderen? Zal het paradijs dan op aarde mogelijk worden? Het zou zeker allemaal verbetert kunnen worden.

Hoe alles er over 10 jaar uit zal zien, we gaan het allemaal meemaken 殺 Tot die tijd blijven we sterk, krachtig en brengen we de liefde en licht naar deze aarde. Voor vele van ons is het onze missie het bewustzijn van de mensheid te verruimen.

Hou vol!
We zijn echt op de goede weg

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.