1

Je kent het misschien wel, je ziet steeds 11.11 staan of 00.00 of een heleboel andere dubbele getallen en dan met name op een digitale klok of je kassabon. Betekent dit nu echt iets of stuur je dit onbewust toch zelf aan?

Niks is toevallig dus als het niet toevallig is dan moet het ook wel iets betekenen als je steeds dubbele getallen ziet. Wat wil ons onderbewuste, het universum of de engelen jou hiermee dan vertellen?

De logische reden is natuurlijk ook dat je dubbele getallen eerder bijzonder zult vinden dan geen dubbele getallen. Je onthoudt het dan automatisch veel beter dan bijvoorbeeld 13.46 te zien.

Dan nog de aantrekkingskracht, onbewust trek je ook dubbele getallen aan en dus zal je dit vaker gaan zien.

Ik zie zelf heel vaak dubbelen getallen, ik denk zelfs wel bijna alle dubbele getallen van de klok. Zelfs word ik er soms in de nacht wakker van. Ik moet ook zeggen dat ik ook echt iets heb met getallen en het ook zeer interessant vind. Bijvoorbeeld de geboortedatum van mij, mijn man en kinderen en onze trouwdatum daar zie ik allemaal verbanden in. Alles is verbonden met elkaar en dat kun je terug zien in getallen.

 

Klik hier voor ook mijn andere blog over synchroniciteit.

Hieronder de dubbele getallen:

00:00 (0:00)

Het Schepper benadrukt een aan jou gegeven boodschap en vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen. Het getal 0 staat voor, gebed of meditatie en de Goddelijke bron.

01:01

Het getal 1 staat voor: We zijn allemaal één daarom zijn we allemaal met elkaar verbonden door onze gedachte. Let op wat je denkt en richt je liever op je wensen.

02:02

Het getal 2 staat voor geloof en moed. Je gebeden worden waarheid ook al is dat nog niet zichtbaar.

03.03

Vanaf nu zal het voorwaarts met je gaan. Het nummer 3 staat voor een beslissing nemen.

04.04

Het is nu de tijd om een project concreet te maken en ermee te beginnen. Het getal 4 staat voor ‘Er zijn engelen bij je’. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid. Let op je gedachten en woorden, want dat zul je manifesteren.

05:05

Het manifesteren kan nu heel snel gaan. Het getal 5 staat voor verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden veranderingen plaats je leven die ten goede komen van jezelf.

06.06

Maak gebruik van de beschikbare hulp en werk samen met anderen. Het getal 6 houdt verband met aardse zaken, zoals bezit aardse aangelegenheden en concrete tastbare dingen. Zorg ervoor dat gedachte aan of zorgen om materiële zaken in evenwicht worden gehouden door een geconcentreerd zijn op en geloof in het spirituele.

07.07

Bekijk je eigen doen en laten vanuit een hogere spirituele lens. Het getal 7 staat voor, je bent op de goede weg! Ga vooral zo door.

08.08

Vertrouw het proces en volg je innerlijke intuïtie. Het getal 8 staat voor financiële overvloed wat op je pad zal komen.

09.09

Een bepaalde fase zal worden beëindigt. Het getal 9 staat voor jou goddelijke levensdoel wat in houdt dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses.

10:10

Je krijgt goddelijke leiding van spirits en de engelen, zij vragen je jouw gedachten te veranderen. Vraag om hulp van de engelen om je gedachten te ondersteunen in de deze fase in je leven. Nieuwe plannen komen eraan! Nieuwe dingen staan je te wachten, bereid je er op voor. Het getal 10 staat voor omwenteling, kringloop en maatschappelijke veranderingen.

11:11

Houd je gedachten goed in de gaten en richt je volledig op wat je wilt en niet op wat je niet wil. Je kunt nu manifesteren waar je werkelijk naar verlangt.

Als je 11:11 vaak ziet dan stuur je jezelf eigenlijk een herinnering vanuit je onderbewuste. In deze tijden zal je energie hoger zijn en kunnen veranderingen sneller plaatsvinden. Ook is het een bevestiging dat je op het goede pad loopt.

12.12

Blijf geloven en blijf positief, geef alle zorgen aan spirits en de engelen om ze te laten helen. Het getal 2 staat voor geloof en moed. Je gebeden worden waarheid ook al is dat nog niet zichtbaar.

13.13

De verlichte meesters ondersteunen je helende werk door je te helpen met positieve gedachtes, voornemen en affirmaties. Ze fluisteren deze in je oor, dus let goed op over je overpeinzingen en inzichten. Nummer 3 staat dan voor ‘De verlichte meesters zijn bij je in de buurt’. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

14.14

Richt je gedachte en intenties op het tot stand brengen van een verbinding met de engelen. Je hoeft dit proces niet te forceren. Je hoeft alleen maar te ontspannen en goed te ademen. Het getal 4 staat voor ‘Er zijn engelen bij je’. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid. Let op je gedachten en woorden, want dat zul je manifesteren.

15.15

Je gedachten manifesteren zich momenteel erg snel en dat is bevorderlijk voor een heilzame levensverandering. Blijf in de buurt van positief ingestelde mensen en mijd negatieve invloeden en contacten. Het getal 5 staat voor verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden veranderingen plaats je leven die ten goede komen van jezelf.

16.16

Al je materiële behoeften worden via je consequente en positieve verwachtingen en affirmaties vervuld. Denk alleen aan wat je wenst, en dat is wat je ontvangt. Het getal 6 houdt verband met aardse zaken, zoals bezit aardse aangelegenheden en concrete tastbare dingen. Zorg ervoor dat gedachte aan of zorgen om materiële zaken in evenwicht worden gehouden door een geconcentreerd zijn op en geloof in het spirituele.

17.17

Je hebt hard gewerkt om een positieve houding te bewaren en deze getallenreeks is een teken dat je toegewijde manifestatiewerk vrucht afwerpt. Je voornemen om je alleen op het licht te richten heeft ook helende effecten op andere. Het getal 7 staat voor, je bent op de goede weg! Ga vooral zo door.

18.18

Weet dat jij, net als ieder ander, recht hebt op het ontvangen van steun en voorspoed. Sta open voor ontvangen en concentreer je alleen maar op je wensen. Het getal 8 staat voor financiële overvloed wat op je pad zal komen.

19.19

Zorg er dubbel goed voor dat je je gedachte op dit moment positief houdt, vooral wanneer die verband houden met je goddelijke levensopdracht. Mijd verslavingen en richt je op creatieve projecten. Werk direct aan je levensopdracht. Het getal 9 staat voor jou goddelijke levensdoel wat in houdt dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses.

20.20

Het is belangrijk in deze tijd je te concentreren op je geloof en te onthouden dat je omgeven wordt door steun van het universum. Je geloof zet wonderen in beweging. Het getal 0 staat voor, gebed of meditatie en de Goddelijke bron.

21.21

Geloof in de ideeën en openbaringen die je ontvangt. Vertrouw op de kracht van je gedachte om je leven in positieve zin te veranderen. Het getal 1 staat voor: We zijn allemaal één daarom zijn we allemaal met elkaar verbonden door onze gedachte. Let op wat je denkt en richt je liever op je wensen.

22.22

Heb vertrouwen, alles zal goedkomen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen. Het getal 2 staat voor geloof en moed. Je gebeden worden waarheid ook al is dat nog niet zichtbaar.

23.23

De verlichte meesters omringen je en vragen je vertrouwen te hebben. Weet dat ze bij je zijn om je met alles te steunen en bij te staan. Het getal 3 staat dan voor ‘De verlichte meesters zijn bij je in de buurt’. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

Oplopende reeksen: 1234, 234, 456, etc.

Als je herhaaldelijk oplopende cijferreeksen ziet, zou dat – aldus sommigen – een teken van je spirituele gidsen zijn waarmee zij je laten weten dat de gedachten die je hebt een teken zijn dat je gedachten vooruitgang kunnen boeken. Je zet dus een stap in de goede richting.

Aflopende reeksen; 321, 432, 543, etc.

Als je herhaaldelijk aflopende cijferreeksen ziet, zou dat een teken van je spirituele gidsen kunnen zijn waarmee zij je willen laten weten dat de gedachten die je hebt een teken dat je niet een stap vooruit, maar een stap achteruit. Indien je datgene wat je overweegt te doen doorzet of indien je voortgaat met hetzelfde soort gedachteketens dan stap je achteruit.
Bron:

https://www.nieuwetijdskind.com/meestergetallen-drievoudige-dubbele-getallen-engelen-doreen-virtue/

http://isahealing.eu/gratis%20en%20promo/dubbele%20getallen.html

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.