Toen je hier geboren werd kwam je zonder herinneringen deze wereld in. Je kon je vrij weinig herinneren van wat er allemaal buiten deze wereld om is. Je geheugen is gewist.

In de spirituele wereld wordt geroepen dat dit gebeurd, zodat je niet alles herinnert omdat dit bepaalde processen zou kunnen belemmeren of omdat je dan niet bepaalde dingen zou kunnen leren.

We zijn hier alleen niet om van alles te leren, het meeste weten we al. Alleen het probleem is je bent alles weer vergeten, omdat dit gewist is! Dat komt omdat wij in een wereld leven die onder controle staat. Wij leven niet in een vrij systeem, het is een gecontroleerd systeem.

Sommige mensen zijn geboren waarbij niet alles gewist is. Toen ik hier in deze wereld geboren werd had ik bepaalde herinneringen nog intact. Echter kwam ik in een coma terecht toen ik 10 maanden oud was. Toen is geprobeerd mij mee te laten gaan met het licht naar de andere wereld. Alleen ik ging niet, ik weigerde. Ik zei dat ik terug ging, terug naar mijn ouders en deze werkelijkheid. Daarna zijn er ook bij mij vele herinneringen vervaagd.

Met de tijd heb ik steeds meer en meer weer herinnert. Zoals dus ook het gedeelte toen ik in coma raakte. Het is allemaal energie en energie is terug te vinden. Je ziet herinneringen terug als een soort van hologram. Alles wat is gebeurd kan terug gehaald worden uit jouw eigen bewustzijn. Dit kun je doen door bijvoorbeeld onder hypnose te gaan (qhht sessie te doen) of een regressie sessie.

Als je je meer en meer gaat herinneren dan ga je ook steeds meer over jezelf ontdekken. Je zult ontdekken dat je veel meer bent dan een mens met een lichaam. Je bent een oneindig wezen in een oneindige wereld met vele verschillende werkelijkheden. Hoe meer je ontdekt over de wereld, hoe meer je ontdekt over jezelf.

In liefde
Stephanie ❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.