In de hele wereld voel je de haat die mensen hebben naar elkaar. Er ontstaat zoveel woede als je aan het haten bent en je energieveld daalt heel erg. 

Er gebeuren hele ernstige dingen en het één is nog erger dan het andere. Sommige dingen zijn zo erg dat niemand dat ooit helemaal kan begrijpen dat zulke dingen gebeuren. Misschien is het ook wel niet de bedoeling om het te begrijpen. Laat de ernstige dingen je leven niet beïnvloeden en voel niet de opkomende haat. Voel alleen de liefde naar de slachtoffers, geen medelijden maar alleen liefde. Stuur ze denkbeeldig liefde en kracht. Haat de tegenpartij niet, dan zal haat winnen en blijft de haat bestaan.

Hoe erg het soms ook is wat iemand een ander of jou persoonlijk kan aan doen. Zorg dat er in je hart geen ruimte is om te haten. Zorg dat je in liefde blijft leven. 

Ik weet hoe het is om echt diep heel erg pijn gedaan te worden. In eerste instantie ben je geneigd iemand te haten en dat deed ik ook. Ik heb geleerd dat dat het slechste is wat je kunt doen, omdat haat een emotie is die je leven gaat beheersen. Zorg dat die persoon jou leven niet meer beïnvloed en laat haat niet overwinnen. Accepteer, vergeef en laat het los…

In mijn hart is geen ruimte voor haat. Er is alleen maar plek voor liefde voor iedereen! Dat is de enige manier hoe we elkaar allemaal lief kunnen hebben!

2 Comments

 • Linda
  Posted 13 January 2018 16:57 0Likes

  Als je dat kunt zoals jij dat over jezelf schrijft,ben je een bijzonder mens.
  Ik probeer het ook,maar het lukt mij na zoveel pijn aangedaan nog niet.

  • stephaniehoedtcoach
   Posted 13 January 2018 17:16 0Likes

   Het is oefenen maar daarna lukt het jou ook. Je staat er al voor open dat is de eerste stap 😊💖

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.