Hoe werkt energie?

Alles wat je nu voor je ziet of om je heen bestaat uit energie. Jijzelf, je gevoelens, je emoties, je gedachtes, je angsten, je telefoon, je glas, alles bestaat uit energie. Energie kan simpelweg niet vergaan dus jijzelf ook niet. In energie zitten ook verschillende frequenties (trillingssnelheid). Hoge frequenties zijn liefde en lage zijn angsten, verdriet of woede.

Dus stel ik heb een emailconsult, het enige wat ik over die persoon weet is een naam en ik heb een foto. Dus ik kijk naar de foto en dan zie ik een persoon, deze persoon heeft bijvoorbeeld een energie om zich heen hangen van verdriet of woede of heeft bepaalde angsten. Dit is energie en deze energie voel ik. Het is hetzelfde als je in een openbare ruimte komt en je voelt een bepaald soort sfeer hangen, deze is dan gecreëerd door alle mensen die er zijn. Dit zou dan positief of negatief kunnen zijn of natuurlijk er neutraal.
Als ik dan kaarten voor deze persoon leg dan concentreer ik me volledig op deze persoon zijn naam en foto en schud dan de kaarten en leg deze neer. Kaarten zijn ook energie dus deze vallen niet voor niks op deze manier, want de energie van mij en degene waarvoor ik leg zit in de kaarten. Ik begrijp nu ik dit schrijf dat dit heel gek klinkt misschien, maar zo werkt energie wel. Dan voel ik natuurlijk van alles bij deze kaarten, want elke kaart heeft meerdere betekenissen.

Goede en slechte energieën:

Wij leven in een wereld waarin dualiteit is gecreëerd, goed en slecht bijvoorbeeld. Dit had natuurlijk niet zo hoeven te zijn, want waarom bestaat er niet gewoon alleen maar goede energie? Dit is echt een heel verhaal apart, daar zal ik ook nog wel een keer een stuk over proberen te schrijven.
Maar omdat wij goede en slechte energieën hebben, kunnen we dit ook met ons meedragen. Een voorbeeld van een hele positieve energie (hoge frequentie) is: een bruiloft, de sfeer daar heeft meestal een hoge frequentie, omdat hier heel veel liefde is. Daardoor ga je je ook heel erg goed voelen door deze hoge frequentie. Een voorbeeld van negatieve energie (lage frequentie) is: je bent bij iemand op bezoek die niet lekker in zijn vel zit en in een depressie zit. Als je hier vandaan komt en je bent erg gevoelig voor energieën en/of je hebt jezelf niet goed beschermt tegen deze energieën dan kan het zo zijn dat jij deze deprimerende energie meeneemt, omdat je de lage frequentie kan voelen. Deze is helemaal niet van jou, maar je hebt het onbewust toch meegenomen. Of jij bent zelf degene die in een depressie zit, dit zijn allemaal slechte energieën die om en in jou zitten. Dit kan door van alles komen, geldproblemen, relatieproblemen, problemen uit het verleden, verslavingen, van alles zou dat kunnen zijn. Nu is het de taak om je te ontdoen van deze slechte energieën.

Allereerst is het dan al goed om te weten of deze energie van jou is of dat je dit ergens hebt opgepikt. Als je dat weet dan kun je ook deze slechte energie weghalen. Is de energie van iemand anders? Dan kun je denkbeeldig het draadje tussen jullie ‘doorknippen’. Is de energie van jezelf en deze voelt rot dan moet je proberen weer in een hogere frequentie te komen door dus veel liefde in je omgeving te hebben/zoeken en door jezelf heen te laten stromen. Je kunt dan je visualiseren dat je hele lichaam zich vult met liefde en dat er heel veel witgoude licht door je heen stroomt. Maar wat ook heel goed werkt is naar plekken gaan waar een hoge energie hangt en dat is de natuur, bijvoorbeeld door een lange wandeling langs de zee of bos te maken.

Door bewust aan jezelf te werken verander je de energie om je heen. Verbeter de wereld en begin bij jezelf. Ga in je eigen kracht staan, neem je eigen verantwoordelijkheid en stop met naar anderen te wijzen waarom jij je niet meer goed voelt. Tenslotte kun jij zelf je energie weer in goede banen krijgen. Mochten er echt heel veel slechte energieën bij je zijn en je krijgt dit echt niet weg dan raad ik je aan om daar hulp bij te zoeken.

Om er voor te zorgen dat jij niet zo makkelijk meer allerlei energieën van andere oppikt kun je het volgende doen: in de ochtend als je wakker wordt en voor je gaat slapen visualiseer je dat je een piramide om je heen hebt die in de kleuren wit/goud schijnt om jou heen. De piramide zal dan jou beschermen tegen slechte energieën. Natuurlijk kun je nog steeds slechte energieën voelen, maar deze blijven niet in jou hangen. Dit komt omdat jij je daar tegen hebt afgeschermd.

Energie in je huis, spullen of het bedrijf waar je werkt:

Je kunt je indenken dat als energie zo krachtig is voor jezelf dat dit ook geldt voor je huis, spullen of het pand van het bedrijf waar je werkt.

Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor er verstoringen zijn in het energieveld van je huis. Deze zijn ontstaan door allerlei gebeurtenissen die een sterke emotionele reactie veroorzaakt hebben bij vorige bewoners of bij jezelf of medebewoners. De emotionele gebeurtenis kan ook lang geleden plaatsgevonden hebben op de plek waar het huis later op gebouwd is. Voorbeelden van emotionele gebeurtenissen zijn: ernstige ziekte, moord, mishandeling, verkrachting, oorlogshandelingen, oorlogsslachtoffers, plotseling intredende dood, val van de trap, zelfmoord of zelfs de gedachte hieraan. Alle genoemde gebeurtenissen, iedere gedachte of emotie die te maken hebben met dit soort gebeurtenissen is energie. Deze energie wordt opgeslagen in de ruimte, de muren en meubels. Al deze gebeurtenissen laten hun sporen in het energieveld achter. Soms tientallen of honderden jaren.

Oude meubels, antiek, oude juwelen of kunstvoorwerpen uit andere culturen kunnen ook een bepaalde energie hebben, omdat je vaak niet weet van wie dit is geweest. Je weet dus ook niet of hier slechte energie in is blijven kleven.

Dan kunnen er ook nog dwalende zielen/entiteiten hangen in je huis, dit kan er al gezeten hebben toen je er ging wonen of je neemt onbewust dwalende zielen mee naar huis. Dat laatste kan trouwens alleen maar gebeuren als je zelf laag in je frequentie zit. Dwalende zielen zijn vaak overledenen die plotseling zijn overleden en niet kunnen accepteren of niet weten dat ze zijn overleden. Deze ziel of entiteit ziet ons wel, de meesten van ons kunnen deze entiteit met onze fysieke zintuigen niet waarnemen. Hooggevoelige mensen waaronder paragnosten en mediums en vaak ook jonge kinderen kunnen dat vaak wel. Ook kan het gebeuren dat met, uit de hand gelopen spelletjes, zoals glaasje draaien geesten blijven hangen in het huis. Net zo goed als er hier op aarde vervelende mensen zijn, zijn er ook geesten die heel vervelend kunnen zijn. Gelukkig zijn niet alle geesten zo, soms willen ze alleen maar naar het licht worden begeleid.

In bedrijfspanden kan er ook slechte energie blijven hangen, onder andere als er sprake is geweest van een zakelijke en een emotionele heftige periode. Bijvoorbeeld als gevolg van ernstige ingrepen, reorganisatie, inkrimping, maar ook na een ingrijpende verbouwing dan kan ook in het pand dus slechte energie blijven hangen.

In bijna elk huis hangt dus eigenlijk wel slechte energie en meestal valt er wel redelijk rustig mee te leven, tenminste als het niet zo’n sterke energie is. In sommige gevallen is het echt ‘druk’ in huis met allerlei energieën. Dit kan dan weggehaald worden door de frequentie in huis heel erg hoog te laten komen dus door liefde, maar dan moet je eerst zelf schoon zijn van slechte energie. Ook kun je je huis energetisch laten reinigen.

Wetenschap:

Wetenschappelijk is ook bewezen dat alles uit energie bestaan, kwantumfysica.

Door deze ontdekkingen zijn tijd en ruimte ook veranderd, omdat blijkt dat verleden, heden en de toekomst 1 zijn. Tijd is iets wat wij mensen hebben bedacht, het is meetbaar.

7a1c161384d330072405371b0aa28dae-1457357060-780x448

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.