e999661559cbbghfgf68961519c2488c8b5b_-and-butterflies-clipart-butterfly-clipart-background_1280-1024

De laatste weken hing er best wel veel negatieve energie in de lucht. Ik had hier ook last van, maar probeer dan wel heel dicht bij mezelf te blijven. Ik merk om mij heen, en dan ook echt bij spirituele mensen, dat zij ineens andere keuzes maken. Nu weet ik altijd dat als de energie slecht is, je eigenlijk gewoon niet 1 keuze moet maken. De energie is al niet goed en hooggevoelige mensen voelen dan allerlei slechte energie. De energie is niet zuiver dus kun je ook niet een helder beeld ervaren. Mensen roepen in deze tijd dan ook van alles, en je doet het nooit goed volgens allerlei mensen, want je moet positief denken en uit liefde handelen etc.  etc. etc.  Als je voelt dat de energie slecht is om je heen, laat alles even over je heen komen, zodat je na die storm weer verder kunt met waar je mee bezig was. Het is soms gewoon heel moeilijk om altijd maar positieve gedachtes en liefdevolle gevoelens te hebben, maar zo gaat het altijd en zo zal het altijd gaan. Als je dit hebt dan ben je echt niet ineens een slecht mens ofzo. Je hoeft ook echt niet teleurgesteld in jezelf te zijn. Weet je, die andere doen ook maar wat 😉

e999661559cbbf68961519c2488c8b5b_-and-butterflies-clipart-butterfly-clipart-background_1280-1024

We hebben als mens hier nu gekozen voor deze wereld van dualiteit, alles is zuiver en duister / goed en slecht. Sommige mensen kunnen dit misschien overstijgen, maar dat is dan heel erg moeilijk. Wij hebben hier allemaal een lichaam met hersenen en daaruit worden al zoveel dingen bepaald. Kan je dit onder controle hebben? Ja dat kan wel, maar toch moet je er mee kunnen werken. Ook het ego, je zult toch een manier moeten bedenken daarmee samen te werken, want als je in liefde wilt leven dan behandel je ook je ego in liefde toch? De mens zal dus altijd wel handelen uit goed of slecht, daar heb je ook allerlei gradaties in. Iets kan heel slecht zijn of een beetje slecht. Hoe dan ook, na dit leven overstijg je dualiteit. En tot die tijd, ben je sterk genoeg beide aan te kunnen 😉

fb_img_1478715004672

Probeer je eens voor te stellen dat er geen dualiteit zou zijn, hoe ziet de wereld er dan uit? Ik zie het zo: geen oordelen meer, geen aannames, geen goed, geen slecht, geen negativiteit, geen positiviteit,  geen macht, geen geld, je bent vrij, je trekt je nergens iets van aan want alles is liefde, geen jaloezie, iedereen is hetzelfde en bestaat uit liefde, geen haat, eigenlijk is er gewoon niks behalve onvoorwaardelijke liefde. En die liefde is niet eens te vergelijken met die wij hier kennen. De liefde die er overblijft is oneindig en puur.

Er zijn mensen die beweren dat ze in pure liefde leven. Ik geloof dat persoonlijk niet, degene die voor mij echt uit liefde handelen zijn de mensen die in stilte leven, die geen gedachtes hebben, die ook nooit spreken, geen eten nodig hebben, leven in liefde en mediteren in stilte de hele dag. Volgens mij slapen die mensen niet eens. Ze hebben helemaal niks nodig. Voor die mensen heb ik toch wel het meeste respect, zij leven eigenlijk al in vrijheid en in liefde.

fb_img_1482143304076

Ik denk dat iedereen de vraag zou moeten stellen wat jou het meest gelukkig maakt hier op aarde. Want dat kan voor iedereen wel anders zijn. Het maakt niet uit wat het is, zolang je maar blijft groeien als mens en zelfs al wil je dat niet eens dan is dat ook goed. Het maakt eigenlijk helemaal niks uit, als jij je er maar goed bij voelt. Probeer gewoon het beste uit jezelf te halen en fuck al die mensen die vinden dat jij dat niet doet. Jij doet je best, jij probeert het elke dag opnieuw weer, elke dag sta je weer op en elke dag probeer je er weer iets van te maken, op je eigen unieke manier!

 

2 Comments

 • Tillu
  Posted 17 February 2017 11:02 0Likes

  Ik ben een keertje bij Stephanie geweest om tarot kaarten te leggen, het was een fijne ervaring.
  Stephanie is een lieve leuke vrouw die je op je gerust stelt, en die duidelijk uit legt wat de kaarten betekenen voor je.

  Ik kom zeker nog een langs.
  Dank je wel Stephanie voor de duidelijk boodschap die ik mee heb gekregen

  Liefs Tilly

  • stephaniehoedtcoach
   Posted 17 February 2017 12:06 0Likes

   Lief dank jewel Tilly 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.