🌀

Het leeuwenras, ook wel de Lyrans genoemd is een heel krachtig ras. Zij zijn eigenlijk in een hele hoge dimensie en hebben niet echt meer vormen. Als ze zich laten zien in deze werkelijkheid of in andere dimensie dan laten zij zich zien als een soort mens met een leeuwenkop.

Zij hebben een hele rustige houding, afwachtend, maar vol met kracht. Als je de kracht van de Lyrans kunt voelen dan lijkt het of je de wereld aan kunt. Zij kunnen ook ineens rennend voorbij gaan zoals leeuwen ook kunnen doen.

Deze beschaving heeft ook een beschermde rol vooral binnen dit universum. Zij zijn een soort gate keepers. Het zijn 1 van de oudste rassen binnen dit universum.

Vele starseeds zijn afkomstig van de Lyra, hun thuisbasis. Zij voelen zich altijd erg verantwoordelijk, vaak ook een onuitputtelijke kracht in zich, soms wat afstandelijk, avontuurlijk, beschermend, je bent een doener, je bent niet bang aangelegd.

De Lyrans hebben trouwens niks te maken met de leeuwenpoort, tenminste niet zoals gezegd wordt. Tijd bestaat helemaal niet binnen het universum, laat staan dat zij zich bezig houden met bepaalde datums 😉 wat natuurlijk wel het geval is, dat is dat sommige sterren vandaag op een bepaalde stand staan. Daar kan een ander veld door ontstaan. Wat in ieder geval belangrijk is om te weten, de Lyrans zijn er altijd, niet alleen als er een leeuwenpoort is.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.