De tekst bij het plaatje is grappig, maar zielig tegelijk…

22549694_1871183232895842_3748793050218090571_n

Er zijn zoveel kinderen ongelukkig in deze wereld. Zij begrijpen de wereld niet. Ze snappen de ‘Grote mensen’ niet. Ze krijgen allerlei stempels met wie ze zouden zijn volgens deze maatschappij. Het ene kind vindt deze wereld fantastisch en ziet mogelijkheden, maar het andere kind ziet of beter gezegd voelt, de ellende van deze wereld.

Ik heb beide kinderen. De één werd geboren en zij keek in de rondte en je zag blijdschap, ze voelde zich meteen thuis dat zag je gewoon. Ze huilde niet eens toen ze uit mijn buik werd gehaald. De ander huilde direct toen hij uit mijn buik werd gehaald. Hij keek eerder angstig dan blij. Volgens mij dacht hij echt: Oh nee ben ik weer hier op Aarde belandt… Hij is gevoelig en was de eerste maanden onrustig. Nu gaat het beter met hem, gevoelig is hij nog steeds en ben benieuwd of hij een stempel zal krijgen

Ik wil echt een betere wereld creëren met de mogelijkheden die ik in mij heb. Niet alleen voor mezelf, maar vooral voor mijn kinderen en alle andere kinderen. Ik zou ze een wereld gunnen waarin we de Hemel naar Aarde halen. Wij een feestje maken met alle mogelijkheden die er zijn. Wij als volwassenen kunnen dat voorbeeld zijn. Wij kunnen laten zien hoe we dat doen en wij kunnen ze laten zien dat er echt mogelijkheden zijn. Misschien moeten we kinderen niet bestempelen, misschien moeten we accepteren hoe bijzonder alle kinderen van deze tijd zijn. Zij zijn onze toekomst, zij zijn de mogelijkheid!

Ik leer mijn dochter van bijna 4 mediteren, ik vertel haar over de engelen en die ‘andere’ wereld, ik probeer haar te vertellen over haar 3e onzichtbare oog. Zodat zij in staat zal zijn alle mogelijkheden te ‘zien’ en zij weet wat er allemaal bestaat in deze wereld.

De weg naar de mooiere wereld begint bij jezelf 💖💖

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.