Via portalen komen en gaan er wezens naar de Aarde. Vaak om te incarneren vanuit andere werelden, dimensies. Zoals ik zelf via de Pleiaden naar Aarde ben gekomen via een portaal. Vele starseeds komen door portalen en worden op dat moment geboren uit het geboortekanaal. Een ziel is niet altijd meteen aanwezig tijdens de zwangerschappen zoals ze wel eens zeggen. Het kan dus nog op het allerlaatste moment nog geboren. Wat rondom de geboorte speelt zegt veel over hoe iemand hierheen is gekomen en wat iemand nodig heeft een beetje te aarden hier. De bevalling van mij duurde best wel lang, ik moest even wennen hier te komen. Dan kan een ziel ervoor kiezen er ook wat langer erover te doen. Soms ook wel heel snel, of plotselinge zwangerschappen kunnen ook veel zeggen over de wezen zelf.Soms dan ‘ontmoet’ ik wel eens wezens (tijdens de zielsreadingen) die bijzondere taken uitvoeren. Zo nu ook de Gate Keeper. Een strijder op de frontline. Een beschermer van diverse rijken, in verschillende dimensies. Zowel in het zicht als juist niet in het zicht. In die wereld zijn een soort grotten, diep verscholen in de wereld waarin er wordt gezorgd dat de onderwereld niet naar de bovenwereld kan komen. Zijn wezen helpt mee met het beschermen van portalen van de Aarde. Deze taak zal misschien nog wel eens meer zichtbaar gaan worden de komende periode. Het is de bedoeling dat niet iedereen meer zomaar naar deze realiteit kan komen en daar zal ondersteuning nodig zijn(dit speelt zich nu nog echt op de achtergrond af).

Na afloop van de zielsreading kreeg ik een reactie terug die heel bijzonder was, want dit sloot zo aan op wat ik had waargenomen:

“In die droom stond ik, samen met een aantal andere personen voor een kolkende portaal van licht. Uit dit portaal kwamen golven van paars wit licht. Dit licht kwam met veel kracht uit dit portaal. Het was onze taak om ervoor te zorgen dar dit licht niet passeerde. Met ons lichaam hielden we het licht tegen. Het was hard werken maar we konden dit. Het lukte ons. Onze lichamen gaven zelf ook licht.”

De Gate Keeper zal een belangrijke rol gaan spelen om portalen dicht te houden en dit zou kunnen betekenen dat er een periode aan zal komen dat wezens mogelijk niet naar de Aarde kunnen komen…

Het is aan ons ❤️
In liefde ❤️
Stephanie ❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.