De wereld leeft in heel veel angst. Vooral door wat er overal in de wereld gebeurd. Er lopen heel wat zieke mensen rond en daardoor krijgen mensen angst. Mensen zijn bang dat hen ook iets aangedaan zal worden of vaak nog erger dat er een zieke geest je kind iets aan doet. Vooral als ouder zijnde kun je ontzettend bang zijn. Niet alleen voor andere mensen, maar ook de angst dat je kind ziek wordt, valt, gepest wordt, ongelukkig is of welke angst dan ook. Je wilt je kinderen beschermen en het liefst stop je je kids soms in een doosje, zodat je ze voor altijd kunt beschermen.

Er is alleen maar 1 manier om je kinderen te beschermen en dat is niet in angst leven, maar in liefde. Als je te veel bang bent dan moet je altijd in angst leven en kun je ook de dingen waar je bang voor bent aantrekken. Niet dat als je bang bent er meteen erge dingen gebeuren, maar die kans is wat groter. Mocht je bang worden, zeg dat tegen jezelf: ‘Ik vertrouw erop dat de juiste dingen gebeuren met mijn kinderen.’ of ‘Ik bescherm mijn kinderen met alle liefde die ik heb.’ Dat zijn dingen wat ik zelf zeg als ik een angst voel opkomen, want als je in angst gaat leven dan heb je geen leven meer!

Laten we al onze angst omzetten in liefde! Liefde is altijd al de sterkste kracht geweest en liefde is overal het antwoord op…

doosje_750xn

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.