Ik ben er mee geboren denk ik wel eens. Altijd ben ik wel zelfverzekerd geweest. Ik vermoed dat ik dit van mijn moeder heb gekopieerd, want ook zij is niet onzeker en gelooft in zichzelf! Ik heb ook altijd het gevoel gehad dat ik hier op aarde mag zijn wie ik wil zijn. Dat ik een heel erg krachtig persoon ben, net zoals iedereen dat is.

Een half jaar geleden had ik een droom:
Ik droomde dat ik mijn huwelijksdag vierde op een strand ergens op een mooi eiland. Ik, mijn man en kinderen, familie en vrienden stonden allemaal op het strand toen er een tornado aankwam. In de droom liep ik de richting op van de tornado en ik stopte de hele tornado met mijn gedachtekracht. De tornado liet ik in de zee zakken en het was over.

Ik denk dat het echt zou kunnen zoiets. Dat klinkt natuurlijk belachelijk, maar wat als het echt zou kunnen? Wat als je er echt in gelooft dat je zoiets krachtigs kan laten stoppen met je eigen kracht? Dan is alles mogelijk en dat is precies waar ik van overtuigd ben. Alles is mogelijk! Alles wat jij wenst of wat jij zou willen, dat kan! We leven in een wereld vol mogelijkheden. Ik leer mijn dochter van 3 ook dat ze alles kan en dat alles mogelijk is. Ze zegt nu ook: ‘Ik kan alles mama en alles is mogelijk’. Ik laat haar geloven dat het zo is, dat is alleen maar goed want daardoor krijgt ze zelfvertrouwen.

Heb je last van onzekerheid? Weet je dan waar dit vandaan komt? Misschien dat als je dit weet je dit ook kan stoppen. Soms komt het doordat 1 van je ouders onzeker was of je bent het ergens van geworden. Als je het weet dan kan je het ombuigen. Het helpt ook om elke dag tegen jezelf te zeggen dat je zelfverzekerd bent en dat je alles kunt.

Geloof in jezelf en in je eigen kracht. Ook jij hebt zoveel kracht in je zitten, misschien voel je dit nu nog niet. Ik weet dat jij ook die kracht bezit!

person-on-mountain-top4

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.