God is voor mij niet een man in de lucht of een ding. God leeft in ons allemaal, niet als een persoon maar als een kracht, een onuitputtelijke stroming van liefdevolle energie. God is energie! God is de energie die jou in staat brengt jou eigen wereld te scheppen, de Schepper te zijn! Dat is wat jij bent en wat jij kunt: Jij bent de Schepper van deze wereld.

De meeste mensen vinden dit een vreemde gedachten of vinden dat zij niet het recht hebben om de stempel te krijgen van Schepper. Dit komt omdat het veel te hoog gegrepen lijkt te zijn. Maar toch, denk er is over na: Wat als jij de Schepper bent van jou bestaan?

Wij zijn allemaal energetisch met elkaar verbonden door Goddelijke energie, een lijn die ons verbindt met de bron en met elkaar. Net als broers en zussen, zij zijn door dna verbonden aan elkaar. Nog beter uitgelegd: net als een tweeling. Vaak als de één pijn heeft dan heeft de ander dat ook. Met de één sta je meer in verbintenis dan met de ander wat soms dus ook als een tweeling kan aanvoelen (de term tweelingziel).

De term we zijn allemaal één hoor je vaak voorbij komen. Dit komt doordat wij allemaal een gedeelte zijn van de bron. Net zoals een menselijk lichaam cellen heeft, wij zijn een cel van het menselijk lichaam. De cellen zijn allemaal nodig en dat maakt alles één geheel.

We ontstaan dus uit één bron en we zijn allemaal de draad van het grote spinnenweb. De ziel is op zichzelf met een connectie naar andere zielen. De ziel is alleen maar liefde ontstaan uit de Goddelijke bron die een groeiproces op aarde is aangegaan met alle lessen die daarbij komen kijken. Feitelijk zijn wij liefde! Dit zijn we misschien wel eens even kwijtgeraakt, maar in de kern zijn we dat allemaal. God zorgt dus voor de verbinding tussen elkaar en zorgt ervoor dat we allemaal ergens ook weer liefde kunnen voelen.

2 Comments

 • Yggep
  Posted 13 November 2022 00:38 0Likes

  Prachtig hoe je het beschrijft, zo zie ik het ook, de verbinding met je hogere zelf voelen is wel belangerijk
  Ik ben mij de laatste veel aan het afvragen wat de achterliggende gedachte is van het verhaal van Jezus Christus en hoe te ontcijferen wat zegt het verhaal nou eigenlijk over ons mensen op aarde etc…

  Ik merk zelf dat ik heel gevoelig ben, en heb begrepen dat ik een meestergetal draag, en daarom zo sensitief, heb me altijd aleen gevoeld terwijl er altijd mensen met me zijn

  Merk hoe verder ik kom hoe sensitiever ik word ook de energie van andere voel ik sterker vaak hoofdpijn ook, niet altijd fijn
  Ben veel met chakra healing bezig ook, en bescherm mij wel

  Nu ik ook meer bezig ben met het woord van God en wil zo graag meer weten en mensen ook laten begrijpen…

  Eerst zelf begrijpen wat de betekenis is achter het verhaal zelf
  Het is op dit moment nog een onopgeloste puzzel voor mij en er word veel over gezegd

  Toch voel ik mij zeker verbonden met het Goddelijke universum en ben super dankbaar♥️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.