Inleiding

Spirituele krachten heeft iedereen in zich. Wij zijn allemaal spirituele wezens met een bewustzijn die een aardse/menselijke ervaring hebben op aarde. Wij zijn hier om te groeien en te ervaren. Onze ziel, die iedereen heeft, bestaat al eeuwen lang. Je kunt het eigenlijk niet in tijd uitdrukken, aangezien tijd en ook de ruimte een illusie zijn wat door de mens is gecreëerd. Ik zie het altijd zo voor me we hebben voor mijn idee 12 dimensies (elke dimensie is anders en nu leven we in de 3e dimensie) met in elke dimensie een seizoen of meerdere met verschillende afleveringen. Om er een beeld bij te krijgen zie ik het zo voor me, onze ziel zit in een kamer met 12 tv’s en op elke tv wordt een seizoen met een aflevering afgespeeld. Wanneer de aflevering stopt of het seizoen dat weet je niet, net wanneer de ziel genoeg geleerd heeft of ervaren heeft. Alles speelt zich tegelijkertijd af, dus vorige levens bestaan niet want dan praat je over verleden tijd. Andere levens noem ik het dus. Dit is een klein beeld van hoe ik het zie wat we hier doen en hoe het een beetje werkt. Deze informatie komt vanuit mijn ziel, ik werd er op een dag mee wakker.

Helder...heid

De helderwetendheid is mijn sterkste spirituele kracht. Het weten komt zomaar aan zetten uit het niks. Al zo lang ik me kan herinneren vragen mensen altijd van alles aan mij over advies, ik hoef dan nooit na te denken, het antwoord komt meteen diep vanuit binnen. Het nadenken zelf doe ik ook eigenlijk nooit als iemand mij iets vraagt, ik antwoord vrijwel altijd meteen.

Het helderziendheid komt op de tweede plek. Ik kan een huis scannen op een afstand en dan zien waar slechte energieën hangen of entiteiten. Het popt zich dan als het ware op in mijn hoofd. Ook kan ik zien of er mannelijke, vrouwelijke of kinderlijke energieën hangen in een huis. Bij mensen zelf zie ik het ook om hun heen hangen. Ik zie ook overledenen, gidsen, engelen, spirit guides (zoals Jezus), buitenaardse wezens, kleuren energiebollen, draken, eenhoorns en andere dieren in energievormen. Ik zie dit allemaal niet zo voor me als dat ik echte mensen voor me zie. Ik zie alles alsof het een soort droom is, een soort dagdromen. Ik zie andere levens van mezelf en soms ook dat van andere. Ik zie als ik iemands energie scan op afstand iemand ook staan of zitten. Dan zie ik iemand blij of verdrietig zijn.

Mijn helderhorendheid komt op een derde plek of misschien op de gedeelde tweede plek, want ik hoor eigenlijk ook altijd bij het zien. Op de achtergrond hoor ik een stem, wat op mijn eigen stem lijkt maar dan rustiger. Ik vertrouw echt volledig op die stem, mijn innerlijk horen. De stem verteld praat vaak in woorden, niet in zinnen. Ik moet dan zelf een compleet verhaal ervan maken. Dan voel ik eigenlijk ook woorden en dan is daar mijn heldervoelendheid. Het voelen komt binnen bij mij als een gevoel diep van binnen. Bijvoorbeeld waarschuwingen voor mensen, dat is dan echt een gevoel die ik niet kan verklaren. Voelen en weten lijken bij mij soms op elkaar, want wanneer weet je nou iets of voel je iets? Beide zijn voor mij erg overtuigend. Dus eigenlijk passen ze bij elkaar. Voelen is ook energieën voelen van andere, daar sta ik vaak voor uitgeschakeld, omdat ik niet in allerlei slechte energieën verstrengeld wil raken.

Dan heb je ook nog helderproeven/ruiken, maar die kracht is niet ontwikkelt bij mij. Ik heb ook geen behoefte eraan om dat te hebben, want ik zie het nut er niet van in aangezien ik de dingen weet dan hoef ik het ook nog niet te proeven of te ruiken. Heel soms ruik ik wel eens, bijvoorbeeld als iemand verslaafd is aan alcohol dan ruik ik die geur ineens.

Kaartleggingen

Bij kaartleggingen maak ik gebruik van mijn Lenormand tarotkaarten. Ik leg al meer dan 10 jaar tarotkaarten in allerlei soorten kaarten. Altijd ben ik gek geweest op kaarten die meer inzichten gaven over mijn leven. Zelf heb ik ook heel veel orakeldecks, deze geven vaak een korte inspiratie/inzicht. Op mijn facebookpagina kun je wekelijks mee doen aan een kaartje kiezen.

De tarotkaartleggingen geven meer inzichten over allerlei onderwerpen in je leven in 1 legging grote legging. Het geeft je inzichten in jou persoonlijke groei waar je nu staat en waar jij heen gaat als je deze weg blijft lopen. Ook krijg je inzichten over de liefde, kinderen (eventueel), familie, werk, gezondheid, financiën en andere onderwerpen.  Het is niet een toekomstvoorspelling, maar het geeft je inzichten en duidelijkheid. Soms ‘zie’ ik wel dingen uit de toekomst en die vertel ik je dan wel. Dit zijn eigenlijk dingen die jij in je onderbewustzijn hebt gecreëerd. Het zijn namelijk altijd wel zaken die je zelf eigenlijk wel weet of soms onbewust. Het is vaak heel erg fijn als iemand anders dit ook ‘ziet’ en ook waar je nu staat en waar je heen gaat. Het helpt je verder, want door een kaartlegging krijg je weer overzicht. Je weet daarna weer even wat je kunt doen en waar je mee aan de slag kunt. Ook krijg je hierdoor een stukje rust in jezelf, omdat je dit overzicht krijgt, voel je dat je alles weer op een rijtje hebt.

Bij kaartleggingen maak ik altijd gebruik van mijn spirituele krachten. Ik voel heel sterk wat onderliggende problemen zijn of wat je verlangens echt zijn.

Ik begeleid jou met onderstaande vragen

Begrijp je de wereld niet meer en wil je het hele plaatje snappen? Wil je leren op je eigen benen te staan? Wil je leren je eigen leider te zijn? Je wilt vertrouwen op je eigen innerlijke leiding? Wat zijn jou verlangens? Wil je meer weten over het spirituele? Wil je weten hoe je jezelf beter kunt beschermen tegen negatieve energieën? Wil je een luisterend oor? Kan je met niemand praten over jou leven en heb je advies nodig? Je kan bij niemand terecht waarmee je kunt praten over die ‘gekke’ conspiracy theorieën in de wereld? Wil je graag leren hoe je   kunt loslaten? Wil je een kaartlegging ontvangen over jezelf? Wil je inzichten krijgen die jou weer verder op weg helpen?

Wil je meer informatie over mijn spirituele krachten of kaartleggingen?
Klik dan hier en vul het contactformulier in of mail mij naar info@stephaniehoedt.nl