20882688_1804380292909470_4453213224839645413_n

Wat is de werkelijkheid?

Je hebt altijd gelijk over hoe jij denkt over het leven. Het is namelijk jou eigen werkelijkheid. Jij hebt jou eigen spelregels gemaakt, jij speelt je eigen spel. Er bestaat niet één waarheid. Het ene is niet beter dan het andere. Het is maar wat jij er van maakt.

Hoe vaak ben jij het wel niet eens geweest met een ander zijn overtuigingen? Waarschijnlijk heel vaak, net als ik heb ik vaak ook een andere mening dan een ander. Nu zie ik steeds beter in dat die ander ook gelijk heeft. Alleen het ego zit vaak in weg en haalt vaak een andere mening ermee onderuit. Het ego komt om de hoek en zegt dat die ander echt totale onzin uitkraamt. Als je het ego een beetje onder controle krijgt dan voel je dat die ander eigenlijk altijd ook gelijk heeft. Je wilt alleen heel graag jou werkelijkheid verdedigen, door je ego.

Dus wat jou werkelijkheid is hoeft voor een ander niet zo te zijn. Als je dat gaat begrijpen dan zouden er zoveel ongevraagde meningen niet eens gegeven hoeven worden, omdat alles waar is…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.