50999722_2518375948176564_8959540704191709184_n

Zoveel over gezegd
Zoveel over geschreven
Toch is het zo moeilijk
Wat denken anderen ervan?
Hoe zal men reageren?

Iedereen roept heel hard dat het ze niks uitmaakt wat anderen er van vinden. En toch maakt het voor vele wel wat uit. Als je de anderen weg zou denken hoe zou je leven er dan uit zien? Zou je er dan hetzelfde uit zien? Zou je je anders gedragen? Zou je iets anders gaan doen?

Wat anderen van je vinden doet dat er werkelijk toe? Voor de meeste doet het er iets toe en waarom is dat eigenlijk?
Schaamte? Presteren?

Maakt het je uit wat anderen vinden of trek jij volledig je eigen plan? Ik ben benieuwd wat jullie doen.

Ik zal je alvast vertellen dat ook ik hier soms moeite mee heb. Als ik volledig mezelf zou zijn (wat ik wel ben, maar ik hou me in over bepaalde onderwerpen )dan zouden mensen misschien mij wel echt een idioot vinden of gek. Als ik in deze wereld 100% alles zou kunnen zeggen hoe het voor mij voelt wat dan? En wat zouden de mensen denken over hoe ik eruit zie als ik in mijn bikini zou lopen? Ach ja die schaamte, daar is die weer…. Eigenlijk zou ik gewoon schijt moeten hebben en mezelf durven uiten en durven te gaan spreken over wat er allemaal in me omgaat en denken fuck it ik doe het gewoon in me bikini een live filmpje maken en dan vertellen wat ik ervan vind πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Misschien op een dag dat het mij niks meer uitmaakt…. En dan zien jullie me wel live vanaf het strand πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Doen jullie dan mee? (Niet live vanaf het strand, of misschien ook wel dan voeg ik je toe in mijn live opname πŸ˜‚πŸ˜‚)

Fuck die andere!
Ze doen ook maar wat!
Zeggen ook maar wat!
En zien er uit net zoals jij en ik!
We zijn allemaal mens en uniek en gewoon geweldig!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.