Je hoort vele mensen die in de spirituele wereld zitten en mensen helpen, begeleiden of wat dan ook zichzelf een lichtwerker noemen. Ik noem mezelf bewust nooit zo en ik wil je vertellen waarom.

Werken voor het licht

De naam zegt het al je bent een werker van het licht en brengt licht in de duisternis. Je ‘werkt’ voor het licht. Wat voor licht is dit precies? Het licht van engelen, opgestegen meesters of van God? Als je voor het licht werkt, een lichtwerker, dan leef je sowieso in de dualiteit. Je onderscheidt jezelf namelijk van het donker of duister.

We zijn allemaal 1

Ik wil mezelf niet onderscheiden, ik ben het licht en het donker. Ik wil juist daarboven zijn, boven de dualiteit. Alles in 1 zijn dat ben ik. Daarbij komt ook dat ik voor niemand wil ‘werken’. Ik werk niet meer met engelen, opgestegen meesters of andere spirits. Ik werk alleen nog maar met mijn ziel, mijn bron, mijn universum en mijn moeder aarde. Toen ik nog met andere spirits werkte wist ik nooit zeker wat de bedoeling was en wist ik ook niet precies of ik zuivere energie kreeg. Daarbij komt ook dat je je kracht dan aan het weggeven bent. Je zet namelijk hun energie hoger dan de jouwe. Je vindt namelijk antwoorden bij andere spirits en vertrouwt daarbij minder in de kracht van je eigen ziel. Toen ik dat door had besloot ik geen contact meer te leggen met andere spirits. Er is nog een diepere reden, maar die is voor een andere keer…

Met wie of wat verbind jij je?

Als ik me verbind met mijn ziel dan verbind ik me met mijn ziel. Maar als jij je wilt verbinden met een engel, meester of een overledene hoe weet jij dan dat het echt een engel, meester of overledene is? Ken je van die films waarin ze kunnen shape shiften? Dat kunnen zij ook…. Niet om je bang te maken ofzo maar echt het kan. Daarom ben ik ervan overtuigd altijd het dichtst bij jezelf te blijven. Je weet nooit welk kanaal je open zet en wie er binnen komt… Daarbij blijft altijd de grote vraag is het licht wel het licht van de bron of is het het valse licht van het duister?????

Mocht je jezelf lichtwerker noemen of je kunt contact leggen met een engel of andere spirits vraag ze eens of zij echt uit liefde komen? Vraag het 3 keer en als je 3 keer hetzelfde antwoord krijgt is het goed. Als je dat niet krijgt dan is het niet goed. Er is een universele wet waardoor je niet 3 keer achter elkaar hetzelfde antwoord kunt geven als je liegt. Het valt te proberen 😉

Wees je er van bewust als je jezelf een lichtwerker noemt dat je in dualiteit praat vanwege het woord alleen al. Als dat je intentie is dan is het goed en zo niet verander je tenaamstelling 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.