Wat is er toch aan de hand? Er gebeurt zoveel en men lijkt in een snelvaarttrein te zitten. Relaties worden verbroken, nieuwe relaties beginnen, mensen worden zomaar ontslagen, men raakt in een depressie, overal zieken en overbelaste mensen.

What the f@ck is happening?

Al jaren en jaren wordt er geroepen dat er echt dingen gaan veranderen. Hoe wij het leven kennen met onze huidige systemen dat zal gaan verdwijnen. Allerlei ideeën en verhalen kwamen de wereld in. De wereld zou vergaan, er zou een hongersnood komen, een 3e wereldoorlog, een Alien invasie, de kalender van de maya’s hield op te bestaan en wij dus ook, we zouden van de 3e naar de 5e dimensie gaan en de 4e slaan we gewoon maar gelijk over. Iedereen dacht er wel wat van en de meningen liepen uiteen.

Wat valt er nou te bewijzen? En wat klinkt misschien gewoon heel logisch?

Moeder Aarde:

Een feit is dat de energie van de aarde verandert, de frequentie van de aarde is aan het verhogen. Moeder aarde geeft duidelijk aan dat er veranderingen aan het komen zijn, want zij verhoogt haar hartslag, de Schumann Resonantie. Deze frequentie was tot 2014 rond de 7,83 hz en er zijn inmiddels metingen van 111 hz gemeten. Een enorme stijging dus qua energie van de aarde. Deze stijgingen blijven een beetje op en af komen (zie hieronder wat metingen van mei 2017, mei 2018 en juli 2018) Toch blijven deze metingen boven de 7,83 hz. Wat al bijzonder is, want deze meting was jarenlang hetzelfde. Nu is dit toch in verandering aan het komen. Wetenschappers denken dat de frequentie van de aarde in verbinding staat met onze hersenen. Wat zou betekenen dat wij mensen ook allemaal een hogere frequentie hebben gekregen de laatste jaren. Dat klopt misschien ook wel, want mensen worden steeds meer bewust.

Mei 2017:

55

Mei 2018:

schumann-resonance-may-22

Juli 2018:

shm

Planeten:

Er is altijd iets bijzonders aan de hand als het gaat over planeten. Het hele verhaal over planeten is dus ook wat ingewikkelder. Als de planeten in een bepaalde lijn komen te staan of dichterbij de aarde staan dan kunnen wij de energie voelen van die planeten.  Net zoals de aarde een bepaalde frequentie heeft, hebben andere planeten dit natuurlijk ook. Als planeten in een bepaalde stand komen te staan dan kunnen ze elkaar versterken. Dit heeft dan invloed op ons, omdat hier een bepaalde energie vanaf komt. Soms zijn we bijvoorbeeld snel geëmotioneerd of kunnen we ineens makkelijker loslaten.

Wist je dat de planeten ook een bepaald geluid heeft? Dit kun je hier luisteren:

De maan:

Feiten over de maan:

 • De maan is in oppervlakte ¼ van de aarde.
 • De maan is de grootste maan, als je kijkt naar de verhouding van maan en planeet met andere planeten.
 • De maan heeft invloed op de aarde, stijging of daling van het waterniveau.
 • We zien de maan altijd maar van 1 kant, de andere kant is nooit zichtbaar (achterkant of donkere kant van de maan).
 • Op de achterkant van de maan is de op een na grootste krater gevonden van ons zonnestelsel (wat we tot nu toe weten).
 • De maan draait niet om de aarde heen, de maan en aarde draaien om elkaar heen.
 • De diepte van inslagkraters op de maan stoppen allemaal op een bepaalde diepte.
 • De maan is een satelliet.

maxresdefault
De eerste maan is de zichtbare kant en de tweede maan zie je de achterkant van de maan

Mysteries van de maan:

 • Niemand weet hoe de maan hier gekomen is, er zijn enkel theorieën.
 • Er zijn foto’s online welke door NASA voor het publiek beschikbaar zijn gesteld met vreemde objecten die lijken op gebouwen of installaties.

maan
Foto van NASA (lijken op gebouwen op de maan)

Volle maan:

full-moon-1000mm-x-1-4-1572595-1278x855

Er is altijd al iets bijzonders aan de hand als er een volle maan is.
De maan geeft een bepaalde energie af. Je hoort het ook vaak dat met een volle maan veel meer kinderen geboren worden en meer criminele activiteiten aan de gang zijn dan anders. Je gedrag kan dus veranderen tijdens een volle maan. Je kan emotioneler worden, sneller geïrriteerd, slechter slapen dan anders, heldere dromen of nachtmerries.

Waardoor dit komt heeft ook weer te maken met de energie van de maan. Doordat de maan meer licht afgeeft bij een volle maan en je de hele lichte kant ziet van de maan, ontstaat er een verhoogde energie.

De volgende volle maan datums:

 • 27 juli
 • 26 augustus
 • 25 september
 • 24 oktober
 • 23 november
 • 22 december

Bloedmaan (totale maansverduistering) op 27 juli 2018:

bloed-maan-rode-maan-moon-963926_1280-715x408

Er is een bijzondere volle maan aanstaande vrijdag (te zien rond 22.22 uur). Volgens de astronomie zal planeet Mars direct tegenover de zon zijn en nadert de Aarde dichterbij. Ook zal de planeet Mars en de volle maan in combinatie zijn, minder dan 10 graden uit elkaar. De maan zal door de schaduw van de aarde gaan en de langste maansverduistering van de eeuw zijn. Iedereen op de wereld zal deze bloedmaan kunnen ervaren, behalve in Noord-Amerika. Omdat Mars tegenover de zon staat zal het te zien zijn vanaf zonsondergang en de hele nacht. 
Bron: Spaceweather.com

De zon:

De zon is een ster die voor ons het meest zichtbaar is vanaf de aarde. De omtrek van de zon is honderd keer groter dan de aarde. De zon geeft een enorme straling af op de aarde. Soms is deze energie groter dan anders en dat komt door zonnestormen:

Zonnestormen:

planetary-k-index
Zonnestormen gemeten op 23,24,25 juli

Een zonnestorm is eigenlijk gewoon een storm op de zon zelf, dan stoot de zon vlammen af met elektromagnetische deeltjes. Hierdoor ontstaan er zonnewinden die van de zon afkomen. In die zonnewind zitten elektromagnetische deeltjes. Deze deeltjes bereiken dan uiteindelijk de aarde en bevatten een bepaalde straling.  Er kan een invloed op ons van zijn als de zon last heeft van erge stormen, want dan ontstaan er meer van die elektromagnetische deeltjes en dit kunnen wij in ons lichaam en onze geest voelen.

Als een zonnestorm zo heftig is en heel veel stralingen vrij laat komen dan kan dit ook een grote impact hebben op onze stroomnetwerken, die kunnen volledig uitvallen. Ook vliegtuigen kunnen grote hinder ondervinden van deze stromen en worden bij grote activiteiten op de zon afgelast of omgeleid.

zon 19-7
De zon op 19 juli 2018, rechts een zonnestorm te zien

images2.persgroep.net
Vele zonnestormen te zien aan de gele uitbarstingen

Andere dimensies:

Doordat er zoveel veranderingen zijn in ons universum moet er misschien ook wat gebeuren in de dimensie waarin we leven. Wij leven nu in een 3e dimensie en zijn volgens vele bezig de shift te maken naar de 5e dimensie. De 4e slaan we maar gewoon even over voor het gemak 😉 In de 3e dimensie leven we erg in dualiteit en is er aan alles een goede en slechte kant. Mensen leven voor zichzelf en zijn egoïstisch ingesteld. In de 5e dimensie gaat dat anders. Daar leven we voor elkaar, we zijn daar allemaal om elkaar via ons collectieve bewustzijn te laten groeien. Je merkt heel erg dat er een ‘strijd’ binnen in mensen aan de gang is. Want ineens zijn we hier niet meer alleen maar voor onszelf, maar voel je van binnen dat je andere moet bijstaan en andere moet verder helpen. De overgang van de 3e dimensie en de 5e dimensie is dus op de achtergrond ook nog is aan de gang bij mensen. Deze mensen zijn hun eigen frequentie aan het verhogen en bij een bepaalde frequentie zit je in een andere dimensie. Dit proces bij andere mensen heeft invloed op ons collectieve bewustzijn! (hier volgt later meer informatie over)

010130110718-galaxia-dobra-espacotempo

Zoveel verschillende energieën:

Ik kan nog wel veel meer schrijven over allerlei energieën en die stukken komen er zeker nog. Er is dus veel aan de hand waardoor er dus heftige energieën ontstaan. Dit kan veel onrust, roering, emoties, verdriet, ziektes, vermoeidheid met zich mee brengen. De ene dat is er meer aan de hand dan andere dagen. Nu hebben jullie een beetje een idee hoeveel alles van impact kan hebben op ons als mens. Zoveel energieën die met elkaar eigenlijk alleen maar zorgt dat we uiteindelijk steeds meer beseffen van ons bestaan en ons groeiproces voor onze ziel. Alles in dit universum staat met elkaar in verbinding, niks is toeval!

Alle metingen kun je vinden op : http://www.nieuwskanaal.com/
Hier kun je dagelijks zien hoe hoog de frequentie (Schumann Resonatie) van de aarde is, zonnestormen, de zon etc.

 

4 Comments

 • Yvonne
  Posted 27 July 2018 15:35 0Likes

  Mooie verklaringen. Mooi uitgezocht voor ons wijffie. ❤

 • stephaniehoedtcoach
  Posted 27 July 2018 15:36 0Likes

  Dank je mam 🙂 ❤🙏

 • Anneke
  Posted 30 July 2018 10:32 0Likes

  Dank voor deze uitgebreide uitleg, ik ben benieuwd naar meer!

  • stephaniehoedtcoach
   Posted 30 July 2018 12:45 0Likes

   Graag gedaan 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.