Gisteren was het een wat hectische, rommelige, emotionele dag voor sommige van ons. Dit kwam door een opening van een multidimensionaal portal 9-9-2019 (3x de 9).

Normaal hou ik me er minder mee bezig, maar dit keer was er van alles aan de hand. Het kan te maken hebben dat mijn geboortedag ook de 9 is dus ergens ben ik verbonden met de 9. De 9 staat voor het einde van een cyclus. En dan hoort hier een stuk van loslaten bij en je klaarmaken voor een nieuw hoofdstuk. De 9 is het de laatste stap van de evolutie.

Bij deze opening van een portal kun je dus last krijgen van allerlei vage klachten. Je kunt je zieker voelen, hoofdpijn, verdriet, je somber voelen en vast nog meer klachten. Er komt veel energie vrij, om je te helpen cyclussen te sluiten. Door de opening dwingt het universum je eigenlijk om zaken te gaan sluiten.

Een portal is een energetische doorgang naar andere dimensies, andere werelden. Het zorgt er ook voor dat er energie vrij komt om zaken op gang te helpen in je eigen groei. Je bewustzijn groeit altijd en zeker tijdens dit soort dagen. De energie van deze portaal blijft ongeveer 2 weken, van horen zeggen tot 27-9. In die tijd kun je du gemakkelijker afsluiten en je klaarmaken voor een nieuwe cyclus.

Hoe toevallig is het als ik de laatste tijd vele mensen in de praktijk heb verteld dat ze een shift doormaken,een persoonlijke groei. Dit kan erg rommelig zijn, kan vage klachten krijgen en ook chaotisch. Dit hoort allemaal bij de opschoning. Deze portal zorgt dus eigenlijk bij vele voor een shift naar het volgende. Dat is wat ons in groei brengt en houdt.

Kom maar op! Ik ben er klaar voor, jullie ook?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.