Sandra (33)
∞ zocht inzichten in de situatie met haar zoontje ∞

Ik volgde Stephanie al een tijdje op Facebook en had daar wel een goed gevoel bij. Op een gegeven moment wilde ik graag wat meer inzicht krijgen in de situatie met mijn zoontje. Ik heb toen (nog wel een beetje sceptisch, ik geloof er wel in, maar niet iedereen kan het ook goed) contact opgenomen met Stephanie om een reading te plannen. Ze vraagt dan of je foto’s op kan sturen en de eventuele vragen die je hebt. Ik vond het best spannend de eerste keer. Eigenlijk ging het gesprek gelijk vanzelf. En ze sloeg voor mij al gelijk de spijker op zijn kop, waardoor ik zeker wist, dat ze ook echt wist waar ze mee bezig was. Uiteindelijk heeft ze me veel inzichten gegeven. Ook in dingen die je diep van binnen eigenlijk wel weet, maar je dan toch nog even bevestiging voor krijgt. Mocht je daarna nog vragen hebben dan kan je ook altijd bij haar terecht! Ik zal zeker weer bij haar terugkomen, wanneer ik bijvoorbeeld wil weten of ik op de goede weg ben!

Frank (34)
∞ kon niet omgaan met succes en wilde rust in zichzelf ∞

Ik benaderde Stephanie met het volgende:
Ik heb een slechte start gemaakt in mijn leven, ik werd geadopteerd toen ik 3 maanden oud was. Mijn adoptieouders waren niet bepaald liefdevolle mensen en konden niet met mij omgaan, ik was een huilkind met een traumatische ervaring als baby. Ik had altijd problemen met mijn ouders en kwam daarna bij een pleeggezin terecht. Mijn jeugd was moeizaam en ik eiste van mezelf succesvol te zijn. Ik wilde leven als een God in Frankrijk. Ik ben gestart als ondernemer en bleek hier goed in te zijn. Ik ging inderdaad genoeg geld verdienen, maar hierdoor ben ik naast mijn schoenen gaan lopen. Ik zat heel erg in mijn eigen wereld, een wereld van schaamte, negativiteit, duistere dingen, onwetendheid en een verkeerd denkbeeld van het hebben van plezier. Ook wilde ik weten wat er precies met mij als kind zijnde is gebeurd, ik herinnerde me veel dingen niet meer, omdat ik te klein was het me te herinneren.

Stephanie heeft mij geholpen terug te gaan in de tijd en we hebben mijn verleden opgehelderd, nu kan ik dit loslaten en verder gaan. Zij helpt mij ook het overzicht weer helder voor ogen te krijgen. Nu ik maandelijkse afspraken met Stephanie heb voel ik mij rustig en krijg ik positieve inzichten hoe om te gaan met mijn succes en onderneming. Ook heb ik meer structuur en begeleid zij mij naar de zoektocht naar mezelf.  Hierdoor kan ik mensen in mijn omgeving op een positieve manier bijstaan. Ik heb weer innerlijk veel rust en leer veel van mezelf en wie en wat ik wil. Ik ben Stephanie dankbaar voor alle begeleiding en dat ik haar altijd mag bellen als ik advies nodig heb.

Hanneke (48)
∞ werd plotseling weduwe ∞

Via Facebook bij ik bij Stephanie terecht gekomen en ik heb haar pagina gedeeld . Je kon een Reading winnen via de email en deze won ik , ik vond het super spannend . Ik was net twee jaar heel plotseling weduwe geworden en achter gebleven met twee jonge kinderen , ik was gewoon benieuwd wat zij zou zeggen . De Reading was prachtig en ook had Stephanie met heel veel dingen gelijk . Het leek net of ze de kinderen kon uitlezen , zo bijzonder en mooi en ook de manier waarop ze het beschreef was duidelijk . Geen poespas , maar echt duidelijke taal , ik heb er echt wat aan gehad en het gaf mij ook troost . Nu kijk ik elke week naar de inzicht kaartjes en dit doet mij ook goed , mijn pad zal steeds breder worden en ik ben op de goede weg , ik blijf positief!

Esther (25)
∞ wilde rust en advies ∞

De reden dat ik bij Stephanie heb aangeklopt is, omdat ik altijd heel rustig van haar wordt. Stephanie straalt rust uit en je weet waar ze het over heeft. Toen ik bij haar kwam zat ik met een aantal dingen in de knoop, zij heeft me er op een andere manier naar laten kijken. En elke dag als ik me ergens druk om maak of iets staat me in de weg dan herinner ik me haar adviezen en dan kan ik het even loslaten. Er later op een andere manier naar kijken of het juist laten gaan met het vertrouwen dat het vanzelf komt. Ik was niet happy op mijn werk en was onzeker over mijn relatie. Stephanie heeft me laten inzien dat werk niet het belangrijkste is, wat je nodig hebt komt op je pad en dat mijn relatie op het juiste moment in mijn leven is gekomen en dat een baby ook op het juiste moment in mijn leven komt!

Tilly (47)
∞ zocht naar inzichten ∞

Ik ben een keertje bij Stephanie geweest om tarotkaarten te leggen, het was een fijne ervaring. Stephanie is een lieve leuke vrouw die je op je gerust stelt, en die duidelijk uit legt wat de kaarten betekenen voor je. Ik kom zeker nog een langs.
Dank je wel Stephanie voor de duidelijk boodschap die ik mee heb gekregen.

Aafke (31)
∞ wilde inzichten en adviezen over haar relatie en kinderen ∞

Via een gezamenlijke vriendin ben ik bij Stephanie terecht gekomen en daar ben ik nog steeds heel erg blij mee. Ik zat vast in mijn relatie en andere problemen met mijn kinderen oa. Ik heb toen eerst een afspraak met Stephanie gemaakt via de telefoon. Zij heeft mij toen een reading gegeven op afstand. Het blijft natuurlijk altijd heel spannend, maar wat ik super fijn aan haar vindt is dat zij mensen echt op hun gemak kan stellen en dat ze echt een super positieve en relaxte vibe om haar heen heeft hangen. Wat zeker weten ook een goede uitwerking op mij had. Stephanie heeft mij dingen verteld waar ik zeker wat mee kon. Of ik daar ook echt klaar voor was is een tweede. Een half jaar later ongeveer ben ik samen met een vriendin nogmaals bij Stephanie geweest voor een reading bij haar aan huis. En het fijne gevoel wat eerder al overbracht was, dat heb ik zeker weten weer ervaren. Ik vind Stephanie eerlijk, positief en super goed in wat ze doet. Ze neemt de tijd en ik had alles behalve het gevoel dat ze het deed voor de inkomsten, maar echt omdat dit is wat ze graag doet. Ze had mij wederom dingen verteld waar ik mee op weg kan en waar ik ook heel erg vaak aan denk. Zeker weten zou ik nog een keer terug komen bij haar en ik zou ook echt andere mensen doorsturen naar Stephanie.

Brigitte (45)
∞ voelde haar overleden oma niet meer duidelijk en was nieuwsgierig ∞

Via Facebook kwam ik in contact met Stephanie. Ik heb altijd wel eens een reading gewild dus was heel erg benieuwd. Ik was wel een beetje nerveus voor de afspraak maar bij binnenkomst was dat eigenlijk meteen weg. Ik vond Stephanie meteen heel vertrouwelijk en prettig overkomen en voelde me dus direct op mijn gemak. Stephanie legde haar kaarten en vroeg me wat ik wilde weten. Wat ik graag wilde weten was of mijn oma nog steeds bij me was omdat ik haar de laatste tijd niet meer om mij heen voelde. Stephanie vertelde me dat ze mijn oma al meteen in de deuropening had zien staan en dat ik haar niet meer voelde omdat ik zelf niet meer met haar praatte. Daarnaast kwamen we tijdens de reading steeds terug op het gemis van mijn zoon en bleef ze erop hameren dat ik het contact moest proberen te herstellen, dat ze steeds doorkreeg dat dat heel belangrijk was. Dat vond ik wel frappant en heeft me ook er wel toe aangezet kaarten te blijven sturen ook al krijg ik tot nu toe niets terug.

Verder kreeg ik ook wel dingen te horen die ik niet zo leuk vond, waar ik wellicht in de toekomt nog eens wat mee moet doen maar waar de tijd nu nog niet rijp voor is (ben nu eenmaal eigenwijs) maar ook heel veel dingen die echt bizar waren omdat ze dat nooit kon weten, dus dat maakte de reading voor mij wel heel betrouwbaar. Ze heeft er echt de tijd voor uitgetrokken en voor ik het wist waren er 2 uur voorbij. Ik heb haar ook aangeraden aan een vriendin en mijn vriend, die inmiddels ook zijn geweest, en ben zeker van plan nog een keer een afspraak te maken.

Miranda (32)
∞ nieuwsgierig en wilde weten hoe nu verder als single mama ∞

Via een vriendin hoorde ik over jou en toen dacht ik meteen daar wil ik ook naar toe!! Want ik wou graag weten hoe ik nou verder kan met mijn leven etc. Ik heb veel aan de reading gehad bepaalde dingen kwamen wel even goed aan maar je legde alles goed uit en nam overal de tijd voor wat erg prettig is. Nog steeds ben ik er veel mee bezig. Ik heb goede inzichten gekregen hoe ik dingen anders kan aanpakken of anders moet inzien. Al is het in de praktijk een stuk moeilijker dan ik dacht 😉

Ik vind jou een top meid, leuk en eerlijk. Je neemt de tijd voor een reading en je laat de mensen zich op zijn gemak voelen. Geen gek gedoe eromheen gewoon eerlijk en relaxed. Ik zou zeker terug komen bij je. Het liefst zou ik nu al terug kunnen komen maar ik weet dat een ruimere tijd er tussen beter is. Nogmaals bedankt voor alles en ik raad jou iedereen aan!

Ervaringen korte consulten:

Louisa

Heel erg bedankt voor de korte kaartlegging. Ik ben blij met de informatie die ik heb gekregen
en het klopt ook nog eens helemaal. Hier kan ik weer mee verder veel duidelijk geworden. Super leuk dat je deze actie hebt gedaan, veel informatie voor een leuke prijs. Ik zal je zeker blijven volgen!

Petra

Stephanie is eerlijk en betrouwbaar, zij is op mijn pad gekomen zo’n 3jr geleden,ik ben daar op de dag van vandaag erg blij en dankbaar voor! Ze is recht door zee en eerlijk geen flauwe kul gedoe, ze heeft mij veel te denken gegeven en handvaten om verder te kunnen. Ze is erg toegankelijk en helpt waar ze kan, net een kaartlegging ontvangen en weer raken punten, dank je wel Stephanie voor je inzicht en vertrouwen. Ik kan tegen iedereen zeggen: pas op waar je je ziel en zaligheid neerlegt vaak kost het je een hoop geld en achteraf gezien kan je er weinig mee. Stephanie daarin tegen vraagt een kleine vergoeding en je krijgt waar voor je geld! Je bent een topper ga zo door en ik hoop dat je nog heel veel mensen mag helpen met al je wijsheid en kracht en liefde.

Yvonne

Vandaag een hele mooie kleine kaartlegging ontvangen van Stephanie. De persoonlijke boodschap die ik kreeg, was duidelijk en geeft mij de bevestiging dat ik op de goede weg ben. Ik kreeg veel informatie uit de kleine kaartlegging en ik vond het het geld ook zeker waard! Ik kon me goed vinden in de inzichten die ik kreeg. Voor mij was de informatie die ik kreeg over mijn overleden moeder ook heel waardevol. Er werden een aantal dingen bevestigd die ik al dacht en het helpt me ook op weg om sommige zaken aan te pakken. Dat mijn moeder nog steeds bij mijn dochter is, vond ik ook heel fijn om te horen. Heel erg bedankt Stephanie, ik ga graag nog een keer kaartlezing bij je doen!

Joyce

De korte kaartlegging was zo treffend, echt heel mooi. De inzichten die ik heb gekregen zijn erg waardevol en ik kan er direct iets mee. Precies wat ik nodig had.
Absoluut de moeite waard om te doen, ik raad het iedereen aan!!

Myra

Voor het eerst een kaartlegging laten doen. Ik stond er altijd erg sceptisch tegenover en vond het ook eng, want je geeft jezelf toch over aan een ander. Wat erg interessant is en ook apart, Stephanie kent mij niet en heeft geen informatieve vragen gesteld. Mijn FB-page is zo ingesteld dat alleen vrienden deze kunnen bekijken. Daar heeft ze dus geen info van kunnen halen. Nadat ze mijn exacte naam had, kwam ze met inzichten die precies bij mij passen. Ik herkende mijzelf meteen. Heel apart was de boodschap van mijn overleden opa (die ik niet persoonlijk heb gekend, ik was nog te klein toen hij overleed). Stephanie kon aan de hand van zijn naam toch het nodige reproduceren wat mij een goed gevoel geeft. Een kaart laten leggen is zeker iets wat ik nog eens keer laat doen.

Chantal

Mbt de kaartlegging die ik van Stephanie hebt gehad, kan ik alleen maar zeggen dat deze het dubbel en dwars waard is. Zonder al te veel info te hebben gegeven vooraf is ze aan de slag gegaan en kwam met dingen op de proppen die ze onmogelijk kon weten. Dat raakte mij enorm. De manier hoe ze het overbrengt is duidelijk en begripvol. De bevestiging die je zoekt kan je in haar legging vinden, dat is althans wel hoe ik het ervaren hebt. Na de legging heb ik haar gemaild omdat je altijd je vragen na aanleiding hiervan door mag geven en ook hiermee kreeg ik een terugkoppeling. Nog steeds lees ik af en toe de boodschap door omdat het mij weer met beide benen op de grond zet, maar ook omdat het hoop geeft en een positieve boost om met dingen aan de slag te gaan/blijven. Zou ik het weer doen? Ja. Zou ik Stephanie aanbevelen? Ja. Voor mij was het een drempel overstappen, maar het was het dubbel en dwars waard!

Joke

Ik ben zelf al jaren medium en ben zeer onder de indruk van Stephanie. Ze is puur, krachtig en krijgt directe informatie door die helder en zuiver is. Wijsheid in haar woorden, liefdevol, kortom alles wat een goed doorgeefluik moet hebben. Ze doorziet de wereld en de vele haperingen, omarmt ze met liefde. Kortom ze is een geweldige spirituele coach die met beide benen stevig op aardse bodem blijft staan. Een pareltje, ik kan jullie haar van harte aanbevelen.

Wendy

Wat jij voor mij en mijn vrienden al betekend hebt met je bijzondere gave is onvoorstelbaar. Je hebt mij zo ontzettend geholpen. Je bent ontzettend goed in je vak. Ik raad jou iedereen aan!