Heb je het nieuws de laatste tijd gevolgd?

Je ontkomt er ook niet aan daar niet van. Overal lees je verhalen over geweld. Er zijn ik weet niet hoeveel slachtoffers gevallen aan zinloos geweld. Vreselijk triest!

Als er een langere energie hangt rondom de aarde of rondom een land dan gebeuren er veel vaker incidenten, geweld, grote branden, zelfmoorden en meer van die vreselijke gebeurtenissen.

Ik lees bewust geen kranten, het nieuws op tv kijk ik nooit en de apps volg ik ook zelden het nieuws. Toch zie je bijvoorbeeld op Facebook heel veel voorgestelde berichten met vreselijk nieuws, de hele dag door. Je wordt er echt mee om je oren gegooid. Ik heb gedacht Facebook te verwijderen. Ik kan er niet tegen wat er allemaal gebeurd. Dat is niet de enige reden dat ik het niet wil volgen. Het is namelijk zo dat het mijn energie enorm verlaagd. Wat betekent dat iedereen die dit allemaal wel heel erg volgen het ook jouw energie kan verlagen. Of je moet je heel goed er tegen afschermen, maar dat doen de meeste niet. Iedereen hoor je er ook over praten. Gespreksonderwerpen zijn het….

Ik word er dus naar van en het haalt mijn energie naar beneden. Kan je nagaan als dit bij iedereen gebeurd dan verlaagd ons collectieve energie dus ook. En als dat gebeurt dan blijft de energie laag en blijven er constant heftige dingen gebeuren…. Dit klinkt misschien ver gaan, maar laat het is tot je bezinken. Het is hetzelfde effect als dat jij de sfeer voelt op die van een bruiloft of een begrafenis. De ene heel erg zwaar en de ander licht. Dat gebeurt er dan op een grotere schaal. Het is moeilijk voor te stellen maar dat is dus waarom ik er probeer niet naar te kijken of erover te lezen.

Sommige zeggen wel eens dat ik dan mijn kop in het zand steek of doe alsof het me niks doet. Maar zo is het niet, het is juist zo dat ik beter mezelf kan richten op hogere energie trillingen. Daarmee help ik veel meer, dan komt de energie weer beter in de frequentie terug. Dan herstellen sommige mensen misschien sneller als er collectief een hogere energie hangt om ons heen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.