bigstock-beautiful-pier-in-sunset-dram-62383370-4-700x400

Wat betekent dit eigenlijk? Het betekent letterlijk ‘bekend maken’, van wat jij verlangt/wenst. Als je dit uitspreekt of schrijft dan kan je dit uit laten komen. Het is wel heel erg belangrijk dat je voelt wat je echt diep van binnen verlangt. Wat echt uit het diepste van jou komt, vanuit je ziel. Als je dit voelt dan kun je dit het beste opschrijven en dan tot in detail. Visualiseer het ook echt voor je, zie jou verlangen voor je. Geloof erin dat jij dit verdient en dat het in jou leven hoort. Ga ook echt geloven dat dit gaat gebeuren, wat nog beter is: doe alsof je droom al is uitgekomen! Vertrouw het universum dat het ook echt gaat gebeuren op precies het juiste moment en als jij er aan toe bent. Bedank ook het universum dat jou droom uitkomt dat schept nog meer vertrouwen voor jezelf en ook het universum.

Dromen manifesteren is ook echt iets heel leuks om te doen, tenminste dat vind ik. Ik schrijf alles op wat ik zou willen manifesteren vanuit mijn diepe verlangens. Ik ga het dan helemaal voor me zien. Het leeft dan ook echt, alsof ik de droom echt beleef. Je kunt kleine dingen manifesteren of grote dingen. Kleine dingen gebeuren meestal niet vanuit een diep verlangen, maar voor mij voelt het meer als een soort kleine bewijzen dat je echt alles kunt manifesteren. Ik zal is 2 persoonlijke voorbeelden geven van mijn manifestatie.

Een kleine manifestatie:

Ik zei op een avond tegen mijn vriendinnen dat ik het altijd zo fijn vond om bloemen in mijn huis te hebben. Het maakt me vrolijk en het ziet er altijd zo leuk uit. Ik vergeet het zelf heel vaak om het te halen dus eigenlijk heb ik niet vaak bloemen in huis, ook al zou ik dat misschien wel leuk vinden ;-). Een dag later stond mijn buurvrouw voor de deur met 5 bossen bloemen die ze over had. Wat gaaf is dit! Ik moest van binnen ook erg lachen en bedankte het universum (en natuurlijk ook mijn buuf) voor de bloemen. Ik werd er helemaal blij van. De bloemen stonden trouwens ook zeker 1,5 week en waren prachtig.

Een grote manifestatie:

Ik zat in een moeizame relatie waar echt geen einde aan leek te komen. Ik voelde me doodongelukkig en wilde het liefst een ander leven. Alle keren dat ik me ongelukkig voelde en huilend in bed lag, fluisterde ik tegen mezelf: Het geluk is om de hoek! En ik zei ook elke keer: Hou nog even vol er komt echt een goede relatie. Ik was er van overtuigd dat mijn verlangens uit zouden komen, zolang ik er maar in geloofde. Ik wilde een goede en liefdevolle relatie met een man die ook echt mijn beste vriend zou zijn. Iemand waar ik al mijn ‘gekke’ theorieën mee kon bespreken. Op een dag vertrok mijn toenmalige vriend naar het buitenland voor een aantal maanden. Toen wij afscheid namen wist ik, dit was de allerlaatste keer dat we elkaar zagen. Hij vertrok en ik bleef hier. Op het moment dat hij vertrok hadden wij geen relatie meer. We spraken af dat we het wel zouden zien als hij terug zou zijn. Hij zei nog: ‘Misschien heb je wel een andere man als ik terug ben en ik hoop niet dat het dan Geof is’ (en je raadt het al, het werd Geof en hij werd mijn man).  Een aantal maanden later kreeg ik ‘ineens’ een berichtje van een vriend van vroeger: Geoffrey. We besloten af te spreken, hij kwam eten bij mij en hij is eigenlijk nooit meer weggegaan  ;-), en dat is nu bijna 7 jaar geleden.

Mijn man is precies zoals ik manifesteerde en het geluk was inderdaad om de hoek (mijn ouderlijk huis en die van hem liggen op 1 minuut van elkaar vandaan). Ik kan alles met hem bespreken, hij is mijn beste vriend en de allerliefste man. Ik manifesteerde dus echt een gelukkige relatie. Ik koos ZELF voor mijn geluk en creëerde ZELF mijn relatie door deze manifestatie (het bekend maken tegenover mezelf waar ik naar verlangde). Het was niet toevallig dat dit gebeurde, ik wilde dit. Het was mijn diepe verlangen en ik geloofde er heilig in dat het zou gaan gebeuren. Als je dus iets wilt manifesteren, geloof er heilig in! Vertel het desnoods iedere dag tegen jezelf of schrijf het op. Alles is mogelijk!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.