Heb je enig idee hoe belangrijk jij bent? Weet je wel niet hoe belangrijk jou energie is voor de wereld? Weet je wel niet hoe hard er gevochten is in de generaties voor ons, zodat onze mening telt? Hoe meer jij jezelf ontdoet van alle blokkades hoe meer effect dit heeft op de vrouwelijke energie. Vrouwen helpen elkaar, doordat wij in staat zijn een nieuw leven op de wereld te zetten en daarmee het reïncarnatie proces voort te zetten. Weet je wel niet hoe belangrijk dat is?

Wij hebben al zoveel doorstaan. Vrouwen zijn zo respectloos behandeld en zo misbruikt. Generatie op generatie. En nog steeds…. Nog steeds heerst er een enorme mannelijke energie waardoor vrouwen moeten vechten om de vrouwelijke energie in balans te brengen. Nu is de mannelijke energie nog steeds mega sterk. Kijk maar naar wie aan de macht staan in deze wereld. Het zijn nog altijd de mannen. Daarom lieve vrouwen we moeten nog even opkomen voor onszelf en onze dochters. Wij hoeven niet aan de macht te komen, het moet in balans. Het moet in evenwicht komen!

De vrouwen in onze vorige generatie hebben wat afgestreden voor onze emancipatie. Zodat wij ook wat te zeggen hebben en ook konden gaan werken. Het is misschien wat te veel geweest, want nu merk je hoeveel vrouwen alles maar goed willen doen en hoeveel er van ze verwacht wordt. Vrouwen willen werken, een gezin draaiende houden, de perfecte geliefden zijn, de beste dochter, de liefhebbende vriendin en ze moet de beste en perfecte moeder van de hele wereld zijn. Oh ja en als het even kan moeten we ook het perfecte figuur hebben, alleen ja daar hebben we dus eigenlijk niet veel tijd meer voor over. Kom op vrouwen vragen we niet het onmogelijke van onszelf?

En soms dan trekken we het gewoon niet meer…. Dan zijn we helemaal op en hebben wij vooral geen zin meer onze mannen het naar de zin te maken. Want zij deden tenslotte nog steeds niks in huis en gaven ons nog steeds geen aandacht. De man zoekt vervolgens aandacht ergens anders of de vrouw dat kan ook. En dan valt de hele realiteit in duigen…. Dus vrouwen is het niet gewoon te gek? Te veel wat we van onszelf eisen? Wie houden we nou eigenlijk voor de gek? De man blijft in de generaties gewoon redelijk gelijk, ze jagen nog steeds!

De man is ook gewoon veel simpeler, makkerlijker, niet zo geëmotioneerd. Zij hebben een groter ego dan een vrouw. Dit heeft alles te maken met dat wij kinderen baren! En als je geen kinderen hebt gebaard dan weet je dit gevoel nog wel uit een ander leven! De vrouw stelt altijd hun kinderen boven zichzelf anders dan de man dat zal doen. De man wordt gelukkig wel steeds gevoeliger, spiritueler en verandert langzaam mee. De man is er eindelijk aan toe te evalueren, wat wij vrouwen al zo vaak hebben gedaan. En nu eigenlijk weer aan het doen zijn. Steeds vaker hoor je dat vrouwen thuis willen blijven om voor de kinderen te zorgen. We willen eigenlijk weer een stapje terug nemen en dat is maar goed ook!

Lieve vrouw, neem een stap terug! Respecteer jezelf! Hou meer van jezelf dan wie dan ook! En probeer vooral niet perfect te zijn, want dat heeft nog nooit iemand bereikt en dat gaat jou ook nooit lukken.

3 Comments

 • Maria
  Posted 22 July 2018 21:32 0Likes

  Mooi gezegd. Maar even een kleine opmerking. Wat is perfect… Een mooi doorleefd gezicht vind ik perfect. Als je kindjes hebt gekregen zal je buik misschien wel een landkaart zijn teminste die van mij wel. Het is de oogst van wat je hebt gezaaid en die uitkomst is perfect. Tenslotte het uiterlijk vergaat, je krijgt grijze haren, rimpels. Mooi toch. En wat telt is hoe mooi je van binnen bent. Lieve groetjes van Maria

 • stephaniehoedtcoach
  Posted 23 July 2018 12:33 0Likes

  Dank jewel 🙂
  In dit verhaal is de definitie van perfect wat voor het gros zo is. Voor mij zelf bestaat perfect niet eens 😉 Liefs Stephanie

  • Maria
   Posted 26 July 2018 09:00 0Likes

   O wat mooi dat je er zo over denkt. Idd perfect bestaat niet. Althans wat voor mij perfect zou zijn kijkt een ander weer heel anders tegenaan. Bvb ik heb net een schilderij gemaakt en vind het helemaal goed. Een ander zou kunnen zeggen, wat een geklieder. Maar het is wel schrikbarend hoe jonge meisjes en vrouwen in het algemeen tegen zichzelf aankijken. Fijn dat je zulke mooie wijze dingen zegt, op die leeftijd was ik nog een jonge gans😁hartelijke groet Maria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.